İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi yapıldı. Mevcut başkan Av. Ahmet Çabukel ve Av. Neslihan Koca Nergiz'in başkanlık için yarıştığı kongrede delegeler Ahmet Çabukel'i yeniden başkan olarak seçti.

2. Olağan Kongre’ye İYİ Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Arslan, İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel, İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkana Adayı Neslihan Koca Nergiz, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Av. Günay Kodaz ve çevre iller İYİ Parti İl Başkanları katılırken CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül’de katılım sağladı.

Kongre sürecinde yeni İl Başkan Adayı Neslihan Koca Nergiz ve Başkan Çabukel İYİ Parti Kahramanmaraş Divan Üyeleriyle birlikte başkanlık seçimi için oy kullandılar. 

Kongrede Ahmet Çabukel 281 oy alırken, Neslihan Koca Nergiz ise 229 oy aldı. Mevcut başkan Ahmet Çabukel 52 oy farkıyla yeniden il başkanı seçildi.

Kongrede Yeniden seçilen İyi Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel "Delegelerimizin Teveccühü ile bu görev yeniden tarafımıza görev verildi. Allah tüm delegelerimizden razı olsun. Güzel bir demokrasi yarışı oldu. Partimize ve milletimize hayırlı olsun" dedi.