İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel, Elbistan'ın problemlerini meclise taşıdı. Çabukel'in açıklamalarını Meclis kürsüsünde dile getiren İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, "rant peşinde koşacağınıza millete hizmet edin" dedi.

Geçtiğimiz günlerde Elbistan ilçe teşkilatı ile toplantı gerçekleştiren ve İlçe Esnafını ziyaret eden Başkan Çabukel, Elbistan'ın problemlerini İYİ Parti Genel Merkezi başta olmak üzere iktidar ve diğer ilgililere ileteceğine dair açıklamalarda bulunmuştu. İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Başkan Çabukel'in açıklamalarını milletvekilleri ile paylaştı.

RANT PEŞİNDE KOŞACAĞINIZA MİLLETE HİZMET EDİN

Samsun Milletvekili Sn. Yaşar, "İl Başkanımız Ahmet Çabukel, Elbistan Termik santrali nedeniyle zaten sıkıntıda olan ilçe pandemi nedeniyle daha çok sıkıntı yaşıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız ciddi çevre kirliliği ile uğraşmak yerine hala imar işleriyle, parsel işleriyle uğraşıyor. Yeşil alanlar ticari alanlara çevriliyor. Devir değişiklikleri yapılıyor, diyor. Bakın bu parsel parsel işinden Türkiye çok çekti. İmar planı üzerinden rant elde etmeyi bırakın millete hizmet etmenin yollarına bakın." dedi.

ELBİSTAN'I İMAR OPERASYONLARINA KURBAN ETMEYECEĞİZ

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel, Elbistan ziyareti sonrasında konuya dair açıklamalarda bulunmuş "Elbistan'da mülkiyet ve imar hakkına ciddi bir tecavüz var. Belediye pandemiden etkilenen vatandaşına, esnafına kulak kesilmiyor. Termik santral yüzünden yaşanan çevre kirliliğine çözüm bulmuyor fakat bulduğu her fırsatta imar planı diyerek ilçeyi parsel parsel yok ediyor. Elbistan, AKP Belediyeciliğinin oyuncağı değil. Elbistan'ı imar operasyonlarına kurban etmeyeceğiz." demişti.