Yeni Divan Kuruluyla ilk toplantısını gerçekleştiren İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Devlet Ağdur, yaptığı konuşmasında: Malumunuz olduğu üzere kongremizi yaptık ve bugün ilk toplantımızı yapıyoruz. Yeni yönetimimizin, vatana, millete ve Kahramanmaraş’ımıza hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.

Ben malumunuz olmuştur ki, öyle lafı çok eveleyip geveleyemem. Çok fazla da konuşmam. En güzel konuşmanın da icraatlarla olacağına inanırım.

İşte şimdi icraat zamanı…

Bize düşen mesuliyet, üyelerimizden, gönül verenlerimizden ve milletimizden çok çok daha fazladır. Artık gözler üzerimize çevrilmiştir. Herkes, ne yapacağımıza, ne söyleyeceğimize ve nasıl hareket edeceğimize dikkat kesilmiştir. Bu düşünceden hareketle, yüklendiğimiz sorumluluk, daha yoğun bir tempoda çalışmamızı gerektirmektedir.

Hep söylediğimiz gibi partinin yöneticileri biz olabiliriz ama kurucuları ve sahibi milletimizdir. O zaman milletimize hak ettiği hizmeti vermek için yönetime gelmemiz gerekmektedir. Bu yönetim hem yerel hem de genel seçimlerde başarılı olma mecburiyetini doğurmaktadır.

Başarının ilk adımı da istişareden geçer. İşte biz de bütün kararlarımızı istişare ile alacağız. Birbirimize karşı dürüst olacağız.

Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendinin Cumhuriyetin değerlerine geri dönüş ve ülkeyi IYI Yönetme meşalesi ilçemizi, şehrimizi ve ülkemizi aydınlatacaktır” dedi.

HER EVE, HER GÖNÜLE GİRECEĞİZ

Kısa sürede rekor derecede üye sayısına ulaştıklarını söyleyen Ağdur: “Bundan sonra yarın seçim varmış gibi çalışacağız. Milletimizin bizden beklentisi büyük. Bu beklentileri karşılıksız bırakmayıp, Genel Başkanımızın vaat ettiği demokrasi, özgürlük ve adaletle yönetilen, güçlü bir ülke, zengin millet için ilk seçimlerde partimizi 1. Parti yapacağız. Bunun içinde ev ev dolaşıp, her gönüle gireceğiz” diye konuştu.

Devlet Ağdur Başkanlığında, İYİ Parti Onikişubat İlçe Divan Kurulu şu isimlerden oluşmakta:

İlçe Sekreteri Alaeddin Oruç, İlçe Muhasibi Serdar Kurtoğlu, Teşkilat ve Mahalli İdarelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı İbrahim Gürbüz, Hukuk ve Siyasi Seçim İşlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Doğan Murat Kılıç, Medya propaganda İletişim ve Teknolojiden Sorumlu Başkan Yardımcısı Uğur Mercimek, Eğitim Kültür Sanat ve Sosyal Politikalardan Sorumlu BAŞKAN Yardımcısı Melek Arslan, Kırsal Kesim Teşkilatlandırmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı İbrahim Çınar, Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Nuri Kara, STK’lardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sülün Selen Kamer, Eğitim Birimleri ve Danışmanlıktan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Taşçı, İnsan Hakları ve Dış Siyasetten Sorumlu Başkan Yardımcısı Kamil Avcı, Mahalli Çalışmalar ve Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Aysu Çıtay, İlçe Denetleme ve İstişare Kurulu: Dr. Bülent Meşe, Aydın Akgün, Serdar Varol ve Kamil Güdüklü.