İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Mustafa Bastırmacı, 24 Haziran seçimlerine günler kala Kahramanmaraşlıları oy kullanmaya ve sandığa sahip çıkmaya davet etti.

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam eden Bastırmacı, dün akşam Yeşilkent Site sakinleriyle bir araya geldi. Site sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda; Bastırmacı, “Huzurlu ve güvenli bir seçim istiyoruz. Bunun için partili-partisiz tüm seçmenlerin sandığa sahip çıkmasını ve bekliyoruz. Oy namustur, halel getirilmemeli. Millet iradesinin ülke yönetimine doğrudan yansımasının tek yolu budur. 24 Haziran sabahı gidip vatandaşlık görevimiz olan oyumuzu kullanacağız ve sonuçlar sağlıklı bir şekilde açıklanana kadar sandıkların yanından ayrılmayalım” dedi.

Millet iradesinin doğrudan tecelli etmesi için mutlak surette oy sandıklarına sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan Bastırmacı, Türkiye’nin iyi olması, adaletin yeniden tesis edilmesi, bozuk ekonominin düzelmesi, barış ve huzur ortamının yeniden sağlanarak büyük birlikteliğin sağlanması için Kahramanmaraşlılardan İYİ Parti’ye oy vermelerini istedi. Bastırmacı, şöyle konuştu: “Ben kadınlarımızdan, çocuklarına bakan çocuklarının sofralarına benzer sofra kurmaları için desteklerini bekliyorum. Çocuklarının boğazından kısmadıkları bir Türkiye için desteklerini istiyorum. Çocuklarına iyi bir gelecek sunacakları bir Türkiye için destek istiyorum. Ülkenin kaderini tek bir kişinin iki dudağı arasından çıkacak söze terk etmemek için destek istiyorum. Ben gençlerimizden iyi eğitim alabilecekleri bir Türkiye için destek istiyorum. Yerli ve milli bir eğitim sisteminde geleceğini planlayabilen bir nesil için destek istiyorum. Hayatlarını alt üst eden sınav maratonunun altında ezilmemeleri için destek istiyorum. Öğrencileri bir kobay yerine koyan sınav sisteminden kurtarmaları için destek istiyorum. Düşünceleri önemsenen bir gençlik ve büyükler varken sen konuşma lafına itiraz eden bir nesil için destek istiyorum. Ben evlatlarına iyi bir gelecek imkânı sunmaya çalışan babalardan destek istiyorum. Gecesini gündüzüne katıp da alnının teriyle evine helal ekmek götürmek isterken; zamlarla boğuşan ve asgari ücretin aşağılayıcı miktarlarıyla geçim savaşı veren babalardan destek istiyorum. Onlarca yılını heba etmeden ev ve işyeri sahibi olmaları, ailelerine daha fazla vakit ayırmaları için destek istiyorum. Yol, köprü, elektrik, su elbette önemli ancak bunlar birkaç sene sonra da yapılabilir. Ben Türk milletinin onuru, kaybolan değerleri, insanların kendine ve diğer insanlara saygı göstermesi için destek istiyorum. Bir onarım hükümetinin, ülkenin içinde bulunduğu bataklıktan çıkarması için destek istiyorum. Lütfen oy verirken huzurlu müreffeh ve iyi bir Türkiye için seçiminizi iyi insanlardan yana kullanalım.''