AK Parti’nin 16 yıllık iktidarında ülkeyi uçurumun eşiğine getirdiğini belirten İYİ Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Dr. Sadi Günen, ülkede 16 yıldır iktidar boşluğu yaşandığını ifade ederek Türkiye’yi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener etrafında birleşen cesurların iyi edeceğini söyledi.

Günen, “AK Parti’nin kötü yönetimi nedeniyle ülkede başta adalet olmak üzere güven ve istikrar sorunu yaşanıyor. İnsanlar yarın için hayal kurmaya korkuyor. AK Partililer dâhil kimsenin adalete olan güveni kalmadı. Ekonomi, AK Parti iktidarında olduğu kadar hiçbir dönemde dalgalanma yaşamadı. Yatırımcıların gözü korktu. Ülkeyi terör örgütlerinden temizlemek için başlattıkları OHAL, insanları yıldırmak, kalıcı bir tek adamlık rejimi için kullanıldı. İşadamlarının OHAL’i kaldır çağrısına ‘OHAL sayesinde işçiler grev yapmıyor’ şeklinde alaycı bir şekilde cevap verildi. Astığım astık, kestiğim kestik tutumu insanları perişan etti” dedi.

KÖTÜNÜN İYİ’Sİ GİDECEK ÇÜNKÜ İYİ’NİN İYİ’Sİ GELDİ,

İktidar partisinin eğitimde, ekonomide, iç ve dış siyasette yaptığı yanlışların, vatandaşı isyan etme derecesine getirdiğini kaydeden Dr. Sadi Günen, şöyle konuştu: “Bu zamana kadar kötünün iyisi diye adlandırılan iktidar partisinin kötünün de kötüsü olduğunu vatandaşlar anladı. Artık kime gidelim, hangi siyasetçi gelecek vaat ediyor, diyen vatandaşlar yüzünü güneşe döndü. Şimdi vatandaşları kötünün iyisi kıskacından kurtaran İYİ’nin İYİ’si bir İYİ Parti var. Kötünün İyisi gidecek çünkü İYİ’nin İYİ’si, İYİ Parti geldi. Evet, iktidar partisi 16 yıldır ülkeyi felakete sürüklüyor. Ama inşallah 24 Haziran’da, Millet İttifakı parlamentoda çoğunluğa sahip olarak ‘Onarım Hükümeti’ni kuracak. Ne de olsa bunca yılın tahribatı, yıkımı, enkazı ancak ‘onarım’ ile mümkün olabilir. 24 Haziran'dan 15 gün sonra da millet, Cumhurbaşkanı olarak Meral Akşener'i seçerek kâbusa son verecek.”

TÜRKİYE İYİ PARTİ’YLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Ankara’da, Cumhurbaşkanlığıyla ilgili vizyonunu ve yol haritasını ortaya koyan seçim startını verdiği toplantıda aldığı kararlara da değinen Günen, şu açıklamalarda bulundu: “Genel Başkanımız, burada toplumun kanayan yaralarına parmak basan projeleri açıkladı. Devletin milletin tepesinde bir yumruk olmasına son vereceğim, dedi. Farklılıklara saygı duyan bir devletin sözünü verdi. Ekonomiden eğitime, dış politikadan teröre kadar izleyeceği politikaları açıkladı. Çevreye, şehirleşmeye, hayvanseverliğe ve teknolojiye dair de mesajlar verdi. Ama en çok adalet üzerinde, iktidar partisinin adaletsizliği üzerinde durdu. Çünkü insanlarımız günümüzde hakkını aramaya dahi korkar hale geldi. Devlet; iyiliğinden sorumlu olduğu her bir ferdinin etnik, dini, mezhepsel, cinsiyet ve kültürel farklılığına bakmaksızın hizmet eşitliğini sağlamakla yükümlüdür. Ancak devleti temsil eden AK Parti hükümeti; iyiliğinden sorumlu olduğu her bir ferdinin etnik, dini, mezhepsel, cinsiyet ve kültürel farklılığını kullanarak toplumu ötekileştirdi. Ama İYİ Parti iktidarıyla adalet ve yargı sistemi, güçlü bir demokrasiyle desteklenecek. Kalkınma hamleleriyle de inşallah Türkiye altın çağını yaşayacak.”