MHP Dulkadiroğlu İlçe Belediye Başkan Adayı Av. Neslihan Koca Nergiz'in seçimden başarı ile çıkması için kadınlar tek yürek oldu.

Kadınlar kendilerinden birini belediye başkanı olarak görmekte ısrarlı. Nergiz'e destekleri çığ gibi büyüyor.

Divanlı Mahallesi'nde kendisine destek için toplanan kadınlarla bir araya gelen Av. Neslihan Koca Nergiz; “Hanımlarımız değişimden yana, başarı için tek yürek olduk” dedi.

Partisine ve şahsına her geçen gün desteğin arttığını ifade eden Nergiz, “Hizmet gönül işidir. Biz siyaseti vatandaşa hizmet için araç olarak görüyoruz. Belediye başkanlığı da insanımıza ve şehrimize hizmet için en şerefli makamdır. Halkımız bizi bu makamda görmek istiyor. Bize inançları tam. Bizlerde sorumluluklarımızı biliyoruz. Hizmete hasret olan ilçemiz halkını hizmete doyuracağız” diye konuştu.

Kadın seçmenlerin kendilerinden birinin aday olması ile harekete geçtiğine dikkat çeken Nergiz; “İnşallah ilimizde ilk kadın belediye başkanı unvanını alarak kadınlarımızı siyasette daha cesaretli kılarak başarılı olmaları için öncülük edeceğim.

Hanımlarımızın hayatın her alanındasöz sahibi olabilmeleri için projelerimizle destekleyip öncülük edeceğiz.

Benim aday olmamla beraber hanım kardeşlerimiz daha bir heyecanlandılar. Hepimiz biliyoruz ki; bizi bizden başkası anlamaz. Kadının elinin değdiği her şey güzelleşir, her iş başarı ile sonuçlanır.
Kadınlarımız kararlı, bu kez yerel yönetimlere kadın eli değecek” dedi.

Hanımlara yönelik projelerini de anlatan Nergiz; “Öncelikle yapacağımız hizmetlerle kadınlarımızın hayatını kolaylaştıracağız.

İş kadınlarına yönelik projelerimiz ayrı ev hanımlarımıza projelerimiz ayrı.

Ben hem anneyim hem çalışan bir kadınım. Dolayısı ile kadınlarımızın halinden en iyi ben anlarım.

Sosyal sorumluluk projelerimizle kadınlarımızı istihdama kazandırmaya çalışacağız. Diğer yandan çalışan kadınlarımız için çocuklarını güvenle bırakabileceği kreşler, oyun evleri projelerim arasında.

Yaşlı teyzelerimin evde bunaldığını biliyorum, onlar içinde hem dini vecibelerini yerine getirebileceği, hem de akranlarıyla buluşup muhabbet edebileceği çok fonksiyonlu merkezler kuracağız” dedi.

Her şeyden önce her kadının ruhunda annelik olduğuna dikkat çeken Nergiz; “Evlatlarımız için yaşanası bir şehir kuracağız. Bizim ilçemiz sınırlarında kalan mahallelerimiz gelişmedi, yok sayıldı, kaderine terkedildi. Modern şehirlerde olması gereken yaşam standartlarını halkımıza sunacağız” dedi.