Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri İletişim Ofisi tarafından yapılan açıklamada Necip Fazıl Şehir Hastanesi yerleşkesine 300 yataklı Kadın Doğum Hastanesi ve Kuzey Çevre Yolu kenarına 300 yataklı Yörükselim Ek Hizmet Binası yapılacağı ifade edildi.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri olarak, şehrimiz için önemli ve öncelikli olduğunu değerlendirdiğimiz bir kaç konu ile ilgili bakanlıklar nezdinde yaptığımız girişimler ve alınan neticeleri kamuoyu ile paylaşmak istedik.

Sağlık Bakanımız ile Yapılan Görüşme:

Necip Fazıl Şehir Hastanesinin bulunduğu yerleşkede bulunan ana binaya entegre 300 yataklı kadın doğum hastanesi yapılması talebimiz sağlık bakanımız tarafından önemli bulunmuş ve ihalesinin yapılması talimatı verilmiştir.

Necip Fazıl Hastanemizin ek hizmet binası olarak hizmet veren Yörük Selim Ek Hizmet Binasının 300 yataklı bir hastane olarak planlanması ve ihale edilmesi içn daha önce yaptığımız görüşmede Yörük Selim Ek Hizmet Binasının alanının yetersiz (alan 23 dönümdü )olması nedeniyle yatırıma alınamamıştı. Bu defa Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemizin hastane alanı olarak İl Sağlık Müdürlüğümüze tahsis ettiği Kuzey Çevre Yolu bitişiğinde 43,422 metrekare üzerine Yörükselim Ek Hizmet Binası yapılması talebimiz uygun görülmüş ve bakanımız tarafından hastanenin yapılabilmesi için teknik ekiplere talimat verilmiştir