5 milyonluk köprü maliyetini beğenmeyip 300 bin TL’ye mal eden Andırın Belediye Başkanı Baki Tezcan, Kahramanmaraş’ta tek 3 dönem kuralına takılan belediye başkanı oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Üç dönem belediye başkanlığı yapmış arkadaşlarımızı da büyük oranda istirahate çekeceğiz” demişti.

Türkiye mart ayında yapılacak yerel seçimlere hazırlanırken AK Parti'deki aday çalışmaları hızlandırıldı. Seçim sathına giren Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde 4 minareli köprü ile müthiş bir çıkış yakalayan Tezcan’ın son kararını ise Başkan Erdoğan verecek. İl başkanlığına Andırın için 11 adaylık başvurusu yapıldığı öğrenildi.
İSTİRAHATE ÇEKECEĞİZ
Başkan Erdoğan, konuyla ilgili şunları söyledi: "Büyük şehirlerimiz üzerindeki çalışmalarımızın çok çok önemi var. Belli bir noktaya kadar geldik, devam edeceğimiz arkadaşlar var. Ama üç dönem mantığı diye bir anlayış var. Üç dönem belediye başkanlığı yapmış arkadaşlarımızı da büyük oranda istirahate çekeceğiz. Tamamına yakını için geçerli. Çünkü halk değişim istiyor. Üç dönem aynı yerde belediye başkanlığı yapmış arkadaşlara dördüncü dönem için aynı yeri düşünmüyoruz.
DÖRDÜNCÜ DÖNEM İSTEYEN..
Ha ne olabilir? Dördüncü dönem bir başka yerde bir başka il veya ilçede belediye başkanı adayı olabilir. Bu daha ziyade ilçeler bazında böyle olur."
3 DÖNEM ŞARTI 
Belediye başkanları içerisinde Andırın Belediye Başkanı 3 dönem şartına takılıyor. Yaptığı başarılı çalımların yanı sıra, 5 milyon istenen ve kendisi ile ekibinin gayreti ile 300 bin TL’ye yaptırılan minareli köprü Tezcan’ın kaderini belirleyecek.