Haber46 olarak yıllardır gündemden düşürmediğimiz bozuk yollar ile alakalı en azından yüzlerce haber yaptık. Her haberimiz içinde Kahramanmaraşlı vatandaşlardan çok olumlu yorumlar aldık ve yaptığımız haberlerin hiç birisi boşa gitmedi. İlgili belediye ve fen işleri derhal müdahale ederek o bozuk yollardaki çukurları kapattı. Ancak şuanda görüyoruz ki, en ufak eleştriye açık olmayan Hayrettin Güngör, kendi bünyesinde çalışan trollere müsade ediyor.

FATİH YOLDAŞ! 

Büyükşehir Belediyesinde Fen İşleri Müdürlüğüne yeni atanan Yoldaş, sorunları dile getirmemizden rahatsız olacak ki, bünyesinde çalışan Yunus Akgül gibi trolleri yaptığımız haberlere tepki göstermek için görevlendirecek! Editörlerimizi gece gündüz gizli numaralardan arayıp rahatsız eden Büyükşehir Belediyesinin çalışanlarını Fatih Yoldaş mı yönlendiriyor yoksa Hayrettin Güngör mü ? 

Büyükşehir Belediyesi ile alakalı 1 ayda 28 olumlu haber yapmışız. Olumlu haberleri görmeyen Büyükşehir Belediyesi, sorunları dile getirdiğimiz zaman bize savaş mı açacak? Eğer öyleyse biz halktan aldığımız güç ile her zaman olduğu gibi sorunları dile getirmeye devam edeceğiz. 

Başkan Güngör'ün bu olan bitenlerden haberi var mı yok mu bilinmez ama Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bu düzenle ileriyi göremez.

Haber46'yı kınıyoruz gibi yorum yapan hesapların tamamı Fatih Yoldaş'ın bünyesinde çalışan ve yanından ayırmadığı Yunus Akgül'e ait olduğu tarafımızca tespit edilmiştir.

Gerekli hukuki işlemlerde başlatılmıştır.