K.Maraş'ın Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek Sizce 2019 Yılında Yaptığı Hizmetlerle Başarılı Oldu mu? Hanefi Mahçiçek Sizce Başarılı mı? diye sorduk, vatandaş verdiği cevapla Başkan Mahçiçek'i şok etti.

Kahramanmaraş Belediye Başkanlığı, ardından Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilliği ve daha sonra ise iki dönemdir Onikişubat Belediye Başkanlığı yapan Hanefi Mahçiçek başarılı mı? Bu soruyu vatandaşa sorduk. Tamamı gerçek kişilerden oluşan ve yüzde 100 objektiflik ilkesi ile yapılan ankete katılanların büyük bir çoğunluğu, Başkan Mahçiçek'in başarısız olduğunu söyledi.

Ankete katılanların yüzde 81'i Hanefi Mahçiçek'in Başarısız Olduğu yönünde oy kullanırklen, başarılı olduğunu söyleyenlerin oranı ise sadece yüzde 19 oldu.

Vatandaşın yüzde 81'i Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'in Başarısız Olduğunu Düşünüyor...

Onikişubat Belediye Hizmet Binası İkmal ve Peyzaj düzenlemesi için ihalesiz olarak Özge İnşaat'a 15 milyon 580 bin TL ödediği ve Expo'nun tanıtımı için 2018 yılında 39 milyon TL lik ihale verdiği ortaya çıkan Onikişubat Belediyesi aylardır tartışılmıştı.

Haber46'nın özellikle Expo hakkında sorduğu tüm soruları cevapsız bırakan Onikişubat Belediyesi vatandaştan ve Başkan Hanefi Mahçiçek vatandaştan geçer not alamadı.

YENİ ANKET!

DULKADİROĞLU BELEDİYE BAŞKANI NECATİ OKAY BAŞARILI MI?