Türkiye'nin en büyük yerel haber sitesi Haber46'nın düzenlediği '2020 yılının En Başarılı Milletvekili Sizce Kim? ' başlıklı anketin sonuçları açıklandı. Her kullanıcının yalnızca '1' oy kullanabildiği ankette toplamda 40167 oy kullanıldı. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, MHP Milletvekili ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç'un yer aldığı ankette tüm parti teşkilatları büyük bir mücadele gösterdi.

EN AZ OY ALAN MİLLETVEKİLLERİ 

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal (127 OY) , İmran Kılıç (115 OY)  ve MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan (140 OY)  vatandaşlar tarafından en az oy alan Milletvekilleri oldu. 

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Celalettin Güvenç ( 4998 OY ) , Ahmet Özdemir (2348 OY), Cihat Sezal (4886 OY) vatandaşlar tarafından ilgi gören vekiller arasında yer aldılar. 

İŞTE KAHRAMANMARAŞ'IN EN BAŞARILI MİLLETVEKİLİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal arasında büyük rekabet ortaya çıktı. Parti teşkilatları Whatsapp, Facebook, İnstagram ve Twitter üzerinden oy toplamak için örgütlenirken, Mahir Ünal kısa sürede Öztunç'a %20 oranında fark açmıştı. Ancak vatandaşların ve partililerin yoğun temposu üzerine fark saatler içerisinde kapanırken, zirveye Ali Öztunç yerleşti. 

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal toplamda 11393 oy alarak, dev ankette 2.sırada yer aldı. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç ise toplamda 16160 oy alarak, anketi 1. olarak bitirdi.

Toplamda 40167 oyun kullanıldığı ankette, 2020 yılının en başarılı Milletvekili Ali Öztunç oldu. 

Anketimize yoğun ilgi gösteren tüm parti teşkilatlarına ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.