Kahramanmaraş'ın en önemli siyaset adamlarından Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanıtım Medya Başkanı Mahir Ünal tüm şehirlerdeki parti mensuplarına talimatı verdi.  

Yerel seçimler için tasarladıkları video konferans sistemini tanıtan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanıtım Medya Başkanı Mahir Ünal, Başkan Yardımcısı Tanıtım Medya Başkanı Yakup Karaaslan, Gençlik Kolları Tanıtım Medya Başkanı Halil İbrahim Arslan ve İl Kadın Kolları Tanıtım Medya Başkanı Merve Kesici ile görüştü.

Tüm illerle aynı anda video konferans sistemiyle konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanıtım Medya Başkanı Mahir Ünal, Pazar günü İstanbul’da yapılacak bölge toplantısı için tüm illere “Hazırlığınızı yapın” dedi.

GENEL MERKEZDEN BAĞLANDI

Ak Parti Genel Merkezi, 81 il ile aynı anda video konferans sistemi ile toplantı yapabilecek ve yönetim kurulu toplantılarına canlı bağlanılabilecek Polycom Real Presence Desktop MAC OS X uygulamasını tanıttı. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanıtım Medya Başkanı Mahir Ünal, genel merkezden hem sistemi tanıttı hem de tüm illerle sırasıyla konuştu. Ünal, pazar günü İstanbul’da yapılacak bölge toplantısına tanıtım medyanın bir önceki seçimde ihtiyaç duyduğu çalışmaları hazırlayarak gelmesini istedi. Ak Parti İl binasında gerçekleşen video konferans sisteminin tanıtımını Tanıtım Medya Başkanı Yakup Karaaslan, İl Kadın Kolları Tanıtım Medya Başkanı Merve Kesici ve İl Gençlik Kolları Tanıtım Medya Başkanı Halil İbrahim Arslan yaptı.

CUMHURBAŞKANI DA KATILACAK

Ak Parti Tanıtım Medya Başkanı Yakup Karaaslan konuyla ilgili açıklama yaparak “31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesi kurulan bu sistem, ana kademelerden başlayarak mahalle teşkilat toplantılarımıza kadar oluşturulacak ve dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantılar ile teşkilat toplantılarımıza katılım sağlayarak tüm teşkilatlarımıza moral ve enerji verecek. Tanıtım medya başkanlığı ile başlayacak olan video konferans toplantısının gündemi sorular,  genel sorunlar, planlanan bölge toplantıları için içerik önerileri şeklinde olacak” dedi.

BÖLGE TOPLANTISI İSTANBUL’DA

Genel Başkan Yardımcısı Tanıtım Medya Başkanı Mahir Ünal, “Önümüzde bir seçim var. Bu seçim anıtım medya başkanlığının yürüteceği kampanya çok önemli. Eski kampanya modelinden yenisine geçmemiz gerekiyor. Artık gündem hızla değişiyor. Sosyal medya ve sosyal ağlar psikolojiyi hızla değiştirebiliyor. O yüzden herkesin bulunduğu ilde etin olması ve bizimle daha aktif iletişim içinde olması gerekiyor. Sizlerle bölge toplantılarının tarihini paylaşmak istiyorum. Pazar günü tüm Marmara bölgesi İstanbul’da bölge toplantına katılacak.

HAZIRLIĞINIZI YAPIN

Sırasıyla tüm illere bağlanan Genel Başkan Yardımcısı Tanıtım Medya Başkanı Mahir Ünal sıra Kocaeli’ye gelince “Kocaeli sesim duyuluyor mu? Pazar günü tam kadro İstanbul’da olacak mısınız?” diye sordu. Ak Parti Tanıtım Medya Başkanı Yakup Karaaslan, Baş üstüne başkanım. Pazar günü tam kadro İstanbul’da olacağız” dedi. Sözlerini sürdüren Ünal, “Her birinizden bir ricam var siz bölge toplantısına gelirken yaşadığınız sorunlar, ihtiyaçlarınız daha önceki seçimlerde nelere ihtiyaç duyduğunuz bunlarla ilgili bir çalışma yapıp gelmenizi istiyorum” ifadelerini kullandı.