Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen yayla şenliğinin bu yıl 3.sü düzenlendi. Başkonuş yaylasında düzenlenen etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

Sosyal belediyecilik yönünden toplum tarafından büyük beğeni toplayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Başkonuş Yaylasında düzenlediği Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşları yayla etkinliği ile 7'den 70'e herkesi bir araya getirdi.
Programa Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti Kahramanmaraş
Milletvekillerinden Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, Mehmet Cihat Sezal, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu, dernek başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Program Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'un selamlama konuşması ile başladı. Ardından İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debigici ve Kahramanmaraş Milletvekilleri Cihat Sezal ile İmran Kılıç selamlama konuşmaları yaptı.
Daha sonra program çeşitli etkinlikler ile devam etti.