İlçe ilçe seçimin nabzını tutan Haber 46, 4 adayın ilçe belediye başkanlığı için Türkoğlu ilçesini ele aldı. Kahramanmaraş’ın metropol ilçesi olmaya aday olan Türkoğlu’nda güçlü adaylar birbiri ile kıyasıya yarışarak belediye başkanlığı koltuğuna oturacak.

Türkoğlu’nda büyük hizmetlere imza atan Osman Okumuş, eski Türkoğlu Belediye Başkanı Mustafa Taşhan, Avukat Özkan Muslu ve AK Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Mehmet Ali Şen’in isimleri geçiyor. Beyoğlu Belediye Başkanlığından kazandığı tecrübeyi ilçesine aktaran Osman Okumuş kısa zamanda çok büyük işlere imza atmış ve ilçesindeki halkın gönlünde taht kurmuştu. 2019’daki yerel seçimlere favori adayı Okumuş olurken, geriden gelen 3 ismin ise adaylığının güçlü olduğu belirtiliyor.

Türkoğlu’nda ise Osman Okumuş fırtınası esmeye devam ediyor. 2014’te Kahramanmaraş’ın Büyükşehir olmasıyla 43 Belde Belediye başkanı içerisinden ilçeye aday gösterilen ve en yakın rakibine 13 bin oy fark atan Başkan Okumuş yeri garanti görünen isimlerden. Fakat Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Özkan Muslu ve İlçe Başkanı Mehmet Ali Şen’in aday adayı olarak isimlerini dillendirmesi, aday belirlemede