İşte o açıklama

Şehrimizin kara yolu çalışmalarını yerinde incelemek ve çalışmaların hızlanması amacıyla 20.08.2019 ve 21.08.2019 tarihleri arasında Karayolları Bölge Müdürümüzün de katılımıyla bir program gerçekleştirdik. Bu program çerçevesinde yapımı devam eden ve yapımı planlanan projeleri yerinde inceledik.
Bu önemli projelerden biri olan ve vatandaşlarımızın trafik yoğunluğundan sıkça şikayet ettiği Adana Yolu İstasyon Köprüsü inşaatını yakından inceledik. Karayolları Bölge Müdürümüzün de bizzat yer aldığı ziyarette köprü yapım çalışmasının yüklenici firma tarafından tek yönlü olarak 15 günde tamamlanacağı ve trafiğe açılacağı tarafımıza bildirildi.
Konu ile ilgili şikayetleri göz önünde bulundurarak firmanın sözü üzerine kamuoyunu çalışmaların 15 gün içerisinde tamamlanacağı yönünde bilgilendirdik. Bu 15 günlük süre boyunca çalışmaları gün gün takip ederek gerekli uyarıları ve beklentileri ilgililere ilettik.
Bu doğrultuda köprünün inşaat çalışmalarının belirlenen sürede tamamlandığı inşaat firması tarafından bildirildi. Ancak taşeron firmanın asfalt temin edememesi nedeniyle belirlenen sürede köprü trafiğe açılamamıştır. 
Son olarak yaptığımız görüşmelerde asfalt teminin yapıldığı ve bugün itibariyle asfalt temininin gerçekleştiği, yarın sıcak asfalt serim işleminin gerçekleştirileceği tarafımıza iletilmiştir. 
Şehrimize kazandırdığımız tüm hizmetlerin takibini en hassas şekilde yapmayı sürdüreceğiz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.