Kahramanmaraşlı Ak partili siyasetçiler şehrin ulaşım sorunları ve talepleri ile ilgili görüşmek üzere, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nu ziyaret ettiler. Ziyarete Ak Parti Genel başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Ak Parti Milletvekilleri Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, Celalettin Güvenç, Habibe Öçal, Başkan Hayrettin Güngör, Ak Parti İl Başkanı Ömer Debgici,  Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur ve Ak parti İl Gençlik Kolları Başkanı katıldı.

Konuyla ilgili sosyal medyadan bir açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mahir Ünal ve Kahramanmaraş Heyeti’ni bakanlığımızda ağırladık. İstiklal madalyasına sahip Kahramanmaraş’ı daha da güçlendirmek için yapılacak yatırımlarımızı değerlendirdik." ifadelerini kullandı.

Bu görüşme öncesi Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile görüşen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye başkanı Hayrettin Güngör sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı:

"Karayolları Genel Müdürümüz Sayın Abdulkadir Uraloğlu ile Göksun Tünelleri, Arsan Kavşağı ve Kuzey Çevre Yolu çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduk."

Kahramanmaraş kamuoyu adına Ankara'da yapılan bu görüşmelerden çıkan sonuçların Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ofisi tarafından açıklanmasını bekliyoruz.