Türkiye 24 Haziran 2018 tarihinde genel seçimlere gidiyor. Peki Kahramanmaraş'ta Ak Parti, MHP, CHP, İyi Parti  ya da diğer partilerden kimleri Milletvekili olarak görmek istersiniz? Milletvekili olarak şehrimize fayda sağlayacağına inandığınız kişilerin isimlerini yazın, paylaşalım.

Haber46, 14 yıldır geleneksel hale getirdiği, her seçim döneminde on binlerce yorum yapılan anketini yeniden başlatıyor. Kahramanmaraş'ta kimi ya da kimleri milletvekili olarak görmek istersiniz? Mevcut milletvekillerinden kimler devam etmeli? Kimlerin milletvekili olarak şehrimize hizmet edeceğini düşünüyorsunuz?

Kahramanmaraş Milletvekili olarak görmek istediğiniz isimleri yorum kısmına yazabilirsiniz. Ankara'da partilerin genel merkezlerinin en sık takip ettiği yerel sitelerden biri olan Haber46'da milletvekili olarak görmek istediğiniz kişilerle  ilgili kamuoyu oluşturabilirsiniz.

Önemli Not: Kimlerin milletvekili olmaması gerektiğini değil, kimlerin olması gerektiğini soruyoruz. Anketimizin verimli geçmesi açısından bu hususa dikkat etmenizi rica ediyoruz.

Evet; Parti ayırımı gözetmeksizin Kahramanmaraş Milletvekili olarak görmek istediğiniz isimleri (en fazla 8 isim) yorum kısmına yazabilirsiniz.

Kolay gelsin...