Kahramanmaraş'ta AK Parti Genel Merkezi Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından düzenlenen "Büyüklerimize hürmet kararımız evet" isimli program yapıldı.

 AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından 81 ilde yapılan "Büyüklerimize hürmet kararımız evet" isimli program Büyükşehir Belediyesi Çamlıca Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, burada yaptığı konuşmada, yaşlıların kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Yaşlı vatandaşlar için hükümetin çok önemli hizmetler yaptığını hatırlatan Erkoç, şunları kaydetti:

"Biz Büyükşehir Belediyesi olarak toplu taşıma başta olmak üzere birçok alanda sizlere en iyi hizmeti vermenin gayreti içindeyiz. Daha önce toplu taşımada dolmuşlar vardı. Tabi yaşlı vatandaşlarımız için dolmuşlar ücretsiz değildi. Biz bu dolmuşları otobüslere dönüştürdük ve ücretsiz yaptık. Önümüzde önemli bir halk oylamasında sizler gelecekle ilgili karar vereceksiniz. Eski Türkiye'de sizlerle ilgili kararlar Ankara'da alınırdı, sizlerin haberi bile olmazdı ama artık kararları siz vereceksiniz. Eski Türkiye'yi en iyi bilen sizlersiniz. Ülkedeki krizleri, vurgunları ve soygunları hepsini bilen insanlarsınız. Sizlerin emeğinin nasıl boşa gittiğini hangi krizlerle boşa gittiğini en iyi bilen sizlersiniz."

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, önemli bir süreçten geçildiğini,  Türkiye'nin tarihi bir dönüşüm yaşanacağını belirtti.

Milletin her zaman söz sahibi olduğu güçlü bir yönetim şekli için bir referandum sürecinin başladığını hatırlatan Özdemir, "Bu referandumda sizlerin desteğini talep ediyoruz. Sizlerin desteği ve duasının olması bizler için çok önemlidir. Bizlere destek verirseniz, sizlere daha iyi hizmet yapmak için ne gerekirse yapmaya çalışacağız." diye konuştu.

Programa AK Parti Milletvekilleri İmran Kılıç, Nursel Reyhanlıoğlu ve vatandaşlar katıldı.