Celalettin Güvenç sosyal medya hesabı Twitter üzerinden, olay göndermelerde bulundu. Kılıcını çeken Güvenç, Mahir Ünal'ın karargahından başlayıp, yolsuzluk operasyonlarına kadar tek tek anlattı. İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Çabuk elinde iddiaları Güvenç'in açıklamalarıyla doğrulandı. 

Celalettin Güvenç’in olay Tweetleri

Kim bu Özge İnşaat Mahir Ünal’ın Karargahı Ramada Otelin sahibi olan şirket mi diyemediniz ? Bu şirketin ortakları kimler diyemedin.

Evet sen tetikçisin: Çünkü 4 senedir AK Parti’nin Milletvekilleri Nursel Reyhanlıoğlu, Habibe Öcal, Uğur Dilipak, Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur haklarında ağır yazılar yazıyorsun. Aynı partinin vekilleri Mahir Ünal, Ahmet Özdemir ve Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek hakkında güzellemeler yapıyorsun…

12 Şubat Belediyesinden 5 yılda ne kadar para aldığını açıkla…

Kahramanmaraş’ta bir yolsuzluk operasyonu yapıldı, sen yolsuzluğu araştıracağına bunu eski büyükşehir başkanıyla benim Mahir Ünal’ı yıpratmak için yaptırdığımı ima ettin.

O Operasyonda 12 Şubat Belediyesinin Park Bahçe Müdürü ve Su Sporları Merkezini işleten kişide vardı?

Bize saldırarak gündemi değiştirmeye çalıştınız. Oysa tam gün Kahramanmaraş’ta bir muhalefet partisinin İl Başkanı 12 Şubat Belediyesinin 15.5000.000’TL ye hizmet bina işi ikmak çevre düzenini alıp almadığı o alımın usulünün ve miktarının ne olduğunu soramadın.

Kim bu Özge İnşaat Mahir Ünal’ın Karargahı Ramada Otelin sahibi olan şirket mi diyemediniz.. Bu şirketin ortakları kimler?

Celalettin Güvenç: Dahası var Kahramanmaraşlılar, yazacağım herşeyi…

Detaylar geliyor...