Kahramanmaraş Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Kaplan, geçmiş dönem il ve ilçe başkanları ile birlikte ocak binasında istişare toplantısı gerçekleştirdi. 

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları İl Başkanlığı binasında yapılan istişare toplantısının ana temasını ‘evet’ mesajları oluşturdu. Yapılan toplantıda "Millet için 'evet'; devlet için 'evet'; Cumhuriyet için 'evet', Türklüğün bekası için 'evet' denildi. 

İl Ocak binasının Ruhi Kılıçkıran Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda geçmiş dönem ocak başkanlarına ev sahipliği yapan İl Ocak Başkanı Mesut Kaplan açıklamalarda bulundu. 

Kaplan yaptığı açıklamada: “Ülkücü Milliyetçi Hareketin hiçbir kademesinde yer almamış, sokağından dahi geçmemişlerin, seçimden seçime ülkücülük yapanların farklı farklı tezgahlara girdiklerini görüyoruz. Unutulmasın ki Ülkü ocaklarında tek söz sahibi yerel de il ocak başkanı ve ilçe ocak başkanlarıdır bunun dışında hiçbir tutum ve davranışı kabul etmiyoruz.” Dedi. 
Kaplan konuşmasının devamında “ Teşkilatın kararlarının dışında aykırı davranış sergilemek bizim hangi teşkilatçılık anlayışımızda yer alır? Bireysel olarak kim ne yapıyorsa yapsın ancak hiç kimse camiamızı zan altında bırakacak hareketlere kalkışmasın.” İfadelerini kullandı. 

Kaplan, geçmiş dönem ocak başkanlarına “‘Dün siz ne dediyseniz bugün biz aynı şekilde hareketin lideri Devlet Bahçeli, Hareketin Liderinin ağzından çıkacak her söz bizim için emirdir diyerek haykırıyoruz. Hareketin lideri Devlet Bahçelidir, liderimizin de dediği gibi ‘Millet için 'evet'; devlet için 'evet'; Cumhuriyet için 'evet', Türklüğün bekası için 'evet' diyoruz. Anlamayanlar anlasın ki; Ülkü Ocakları Başbuğ'un yolunda, lider devlet Bahçeli'nin izinde Ülkü Ocakları genel başkanının emrindedir biz Ülkü Ocaklılar olarak liderimizin kararının arkasındayız.” dedi.         
Toplantının sonunda geçmiş dönem ocak başkanları mevcut ilçe ocak başkanları ile sohbet ederek tecrübelerini aktardılar.