Çektiği yemek videoları ile binlerce takipçisi bulanan internet fenomeni “Işıklı tosun Baba” AK Partili Mahir Ünal’a söyledikleri ile binlerce kişi tarafından tepki aldı.

Türkiye ve Kahramanmaraş’ta ciddi oranda takipçisi bulanan ve çektiği yemek videoları ile internet fenomeni olan “Işıklı Tosun Baba” yeni çektiği video ile ortalığı karıştırdı.

Videosunda merkez siyasetine yön veren AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ve CV’si ile herkes tarafından kabul gören Hayrettin Güngör’e tepki gösteren sözde fenomen, Fatih Mehmet Erkoç'u övmeye çalışırken söyledikleri ile de zarar verdi.

Belediye Binasında çekildiği tahmin edilen videonun yayılması üzerine tekrar özür videosu yayımlayan sözde fenomene tepkiler ise çığı gibi büyüdü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir nevi iradesine de söz söyleyen sözde fenomene, yine sosyal medyadan binlerce eleştiri gelirken videonun birdenbire yayılması üzerine “Provakasyon mu?” yoksa “Hayrettin Güngör ve Mahir Ünal'ı karalama kampanyası mı?” sorusunu akıllara getiriyor.

' SÖZDE FENOMENİN SON AÇIKLAMASI ' 

Işıklı tosun babanın son açıklaması ' Ben bir AK Parti sevdalısıyım , Cumhurbaşkanı hayranıyım beni kullandılar. Çarşıda bayraklarım ile geziyordum bana video çektirdiler. Benim tek isteğim Fatih Mehmet Erkoç'un bir 5 yıl daha hizmet yapmasıydı iyi hizmetler yapıyordu o yüzden canım sıkıldı. Reisimiz ne derse o olur, bende Mahir Ünal aldırdı sandım ama öyle değilmiş, Mahir Ünal'dan özürdiliyorum'dedi.