Kahramanmaraşlı genç hukukçu Mustafa Öncülokur 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde Ak Partiden aday adayı oldu. 

Mustafa Öncülokur'un açıklamaları şu şekilde; Sayın Cumhurbaşkanımızın “Bu gençliğe güvenin” sözüyle Türkiye de bulunan 18-25 yaş aralığındaki 9 milyon gencin neden ülke yönetimine katılmasınki sözleriyle bize siyasette aktif rol almamız sağladığı ve bizi cesaretlendirdiği için kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Bu aziz milletin çağ açıp çağ kapatan 21 yaşındaki Fatihleri olduğu gibi 15 Temmuz ihanet gecesinde de Sayın Cumhurbaşkanımızın güvendiği gençler yaşlarına bakmadan meydalara yürüdürler. Bende bu genç yaşımda bu aziz milletime hizmet etmeyi bir borç bilirim. Yeni Türkiye nin inşaasında bir genç siyasetçi olarak bu ülke için, bu millet için koşturmaya hazır birisi olarak Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayıyım.

Mustafa Öncülokur Kimdir?

1995 Kahramanmaraş doğumlu, ilk ve ortaöğrenimini Kahramanmaraş’ta tamamladı. Hasan Kalyoncu Üniversitesi Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencisi olup üniversitede aktif olarak çeşitli görevler almıştır.The University Of Law Londra kampüsünde ingilizce eğitimini almıştır.Ak Parti Kahramanmaraş 12 Şubat İlçe Başkanlığı üyesidir.