AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal CNN TÜRK ekranlarında çok özel açıklamalarda bulundu.

CNN TÜRK Ankara temsilcisi Dicle Canova’nın sorularını yanıtlayan Mahir Ünal’ın açıklamaları şu şekilde:

MASA BAŞI İTTİFAKI DEĞİL!

Cumhur ittifakı kesinlikle masa ittifakı değildir. 15 Temmuz Hain Darbe girişiminin, Yenikapı bilincinin ortaya koyduğu doğal bir millet mutabakatıdır. Cumhur ittifakı bir seçim ittifakı değil.

GENEL BAŞKANLARA SUNULACAK

Genel başkan yardımcılarının istişareleri genel başkanlara bildirilecek. Genel başkanlarda seçim ittifakının nasıl olacağını kamuoyu ile paylaşacaktır.

Önümüzdeki iki hafta içinde bir neticeye varacağız.

İYİ PARTİYİ ANLAYAMIYORUM !

İYİ Parti’yi anlamakta zorlanıyorum , İYİ Parti söylemlerinde yerli milli değerlerine vurgu yapıyor. PKK konusundaki duyarlılığını her fırsatta dile getiriyor.

Geçtiğimiz günlerde Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya gezisinde ülkesini nasıl şikayet ettiğini, PKK’lı ve PKK’lı olduğunu her ortamda ifade eden Federal meclisten sözde Türk iki parlamenterle Kılıçdaroğlu’nun yaptığı görüşme, İYİ Parti ile CHP ile CHP’nin bu birlikteliğini anlamakta zorlanıyorum. Sanırım İYİ Parti’nin belli noktalarda tıkanmasının nedeni partinin tabanından gelen tepkiler sanırım. Ve bu İYİ partiyi kaçınılmaz olarak kıskaca alıyor