Kahramanmaraş halkının 15 yıldır nabzını tutan özgür ve tarafsız haber sitesi Haber46 bu defa da Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'ın 31 Mart seçimlerinden sonraki bir yıllık dönemlerini vatandaşa sordu ve başarılı olup olmadıklarını sordu.

Tamamen özgğr platformlarda yüzde 100 tarafsız ve yüzde 100 objektiflik ilkesiyle yapılan anketten şok eden sonuçlar ortaya çıktı. Ankette Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'dan memnun olanların oy oranı yüzde 15'de kalırken Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'i başarılı bulduklarını söyleyenlerin oy otanı sadece yüzde 10 olarak gerçekleşti.

Yani Kahramanmaraş halkının yüzde 90'ı Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'i başarısız buluyor.

Kahramanmaraş halkının yüzde 85'i ise Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay'ı başarısız buluyor.

Türkiye'de en yüksek oy oranlarıyla seçilen Belediye Başkanlarımızdan vatandaş neden memnun değil?

Vatandaş Belediye Başkanlarımızdan ne istiyor? Hangi hizmetlerde eksiklikler var? Belediye Başkanlarımız gerçekten başarısız mı?

Kahramanmaraş, Belediye Başkanlarımızdan hak ettikleri hizmetleri alıyor mu? 

Söz yine sizde... Haber46 her zaman olduğu gibi sözü yine size bırakıyor ve yorumlarınızı bekliyor. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak sosyal medya hesabımıza yorum bırakabilirsiniz. Sosyal medya kullanmayanlar aşağıdaki forma görüşlerini yazabilir.