Kahramanmaraşlılar Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Doğan Akyol beraberinde vakıf yönetim kurulundan Ökkeş Nal, Ahmet Duran Peker, Ahmet Aytemiz, Ali Süslü, Hasan Altınzincir, Yalçın Süslü ve Alaaddin Nalcıoğlu ile birlikte MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu'nu Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki makamında ziyaret etti.

Kahramanmaraş'a yapılan hizmetler ve Kahramanmaraş'ın problemleri konusunda fikir alış verişinde bulunulan ziyaret sırasında konuşan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Kahramanmaraşlılar Eğitim Vakfı'nın birlik, beraberlik ve dayanışma konusunda yıllardır çok önemli adımlar attığını söyledi.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Kahramanmaraşlılar Eğitim Vakfı'nın öğrenci bursları başta olmak üzere öğrencilerimize yönelik çalışmalar konusunda güzel çalışmalar yaptığını vurguladı. 

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, hep beraber Kahramanmaraş'ta, ticaret, sanayi, tarım ve hayvancılık sektörlerinin gelişmesi için çalıştıklarını belirterek, bu konuda özellikle de Kahramanmaraş'ın kültürel ve doğal varlıklarının tanıtılması konusunda sivil toplum kuruluşlarına büyük görev düştüğünü bildirdi.

Bu görevi sivil toplum kuruluşlarının yeri geldiğinde çok güzel ve anlamlı bir şekilde yerine getirdiğine de işaret eden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, el birliğiyle Kahramanmaraş'a hizmet amacıyla çalıştıklarını kaydetti. 

Kahramanmaraş Eğitim Vakfı'nda yıllarca çalıştığını ve vakfın başkanlığını yaptığını bildiren MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Kahramanmaraş'ın bütün problemlerinin ancak el birliğiyle çözüme kavuşturulacağını sözlerine ekledi.