AK Parti’den tamamen ayrılarak kendi partisini kurma yolunda ilerleyen Ali Babacan’ın ekibi geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş siyasetinin önde gelen isimleriyle görüşme sağladığı öğrenilmişti. 

2002 yılından bu yana AK Parti’ye en yüksek oyu veren 3 ilden birisi olan Kahramanmaraş’ın AK Parti’de bölünmeye gittiği yönündeki iddialar kulislerde konuşulurken Babacan ekibine Eski Siyasetçiler ve küskünlerden bir çok ismin katılacağı ve bu isimler ile Ankara siyasetine büyük bir baskı yapılacağı iddia edildi.

Eski AK Parti İl Başkanı Metin Doğan ve her dönem AK Parti’den Milletvekili adayı olan ve seçilemeyen Mehmet Sabancı’nın da Ali Babacan’ın ekibinin içerisinde yer aldığı öne sürüldü.

AK PARTİ KAHRAMANMARAŞ’TA BÖLÜNECEK Mİ?

Geçtiğimiz günlerde Ali Babacan’ın ekibinin Mustafa Poyraz, Nursel Reyhanlıoğlu ve Sıtkı Güvenç ile görüşme sağladığı ve bu görüşmelerin olumlu mu olumsuz mu geçtiği henüz bilinmezken kamuoyu açıklama bekliyor.

İŞTE O İSİMLER!

Haber46’nın geçtiğimiz günlerde kamuoyuna duyurduğu o isimlerin yanı sıra şu ana kadar birçok isimler görüşme sağlandı.

Nursel Reyhanlıoğlu , Mustafa Poyraz , Sıtkı Güvenç , Mehmet Sabancı ve Metin Doğan’ın bu isimler arasında yer aldığı konuşuluyor.

İlerleyen günlerde haberimiz netlik kazanacaktır.