MHP Aksaray milletvekili adayı Turan Yaldır, "Halk, 'oynanan Alicengiz oyunlarının artık farkındayız, MHP'ye ve adaylarına güvenimiz tam' diyerek bizlere duydukları güveni dile getiriyor. Kimse artık tek başına iktidar için heveslenmesin." dedi.

Seçim gezileri kapsamında Gücünkaya köyüne giden Yaldır "Burada bulunan halk sorunlarını bize iletti. Biz de onları çözümlemek üzere not ettik. Allah'ın izni ile hiçbir sorun çözümsüz kalmayacak .Onlar da diğer yerlerdeki vatandaşlarımızla aynı sorunları paylaşıyorlar. Herkesin beklentisi aynı. Halk artık hizmet bekliyor, içinde bulunduğu yüzyılın gerekleri olan alt yapıları ve hizmetlerin ayrım gözetmeksizin kendilerine de sağlanmasını bekliyor. Halk çok şey istemiyor, seçim zamanları dışında da hatırlanmak istiyor. Sadece protokol ziyaretlerine gelen vekiller istemiyor." diye konuştu.

Daha geçtiğimiz hafta verilen hava alanı sözünün bile şimdiden asılsız çıktığını hatırlatan Turan Yaldır, şöyle devam etti: "Onlar artık MHP diyorlar. MHP'yi seçmeleri halinde kazanılmış hakların, aldıkları yardımların süreceğini, üzerine yenilerinin ekleneceğini biliyorlar. Artık istikrar diye bir şeyin aslında olmadığını anlamış durumdalar. Kendi menfaatleri haricinde hiçbir şey düşünmeyen siyasilerin bundan böyle Meclis'te halkı temsil etmesini istemiyor. Güzel günler yakındır o günlere MHP iktidarı ile yürüyeceğiz diyen halk, 'oynanan Alicengiz oyunlarının artık farkındayız, MHP'ye ve adaylarına güvenimiz tam' diyerek bizlere duydukları güveni dile getiriyor. Kimse artık tek başına iktidar için heveslenmesin."