Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili adayı Süleyman Korkmaz, "AKP'nin 13 yıldır millete izletmeye çalıştığı korku filmin sezon finali yaklaştı. Çünkü taşımalı reytingleri bile düşüyor, eriyor. Milleti ayrıştırarak, bölerek, özgür basına engel olarak şiddet, öfke efektleri ile reyting telaşındaki AKP'nin, milletin bütçesi ile yani yetim hakkı ile çektiği ve halka çektirdiği bu dertli, karalık, bölücü, gergin korku filminin sonu geldi." dedi.

Seçim çalışmalarına devam eden Korkmaz, Türkiye'nin 13 yıldır AKP iktidarı ile birlikte dış kaynaklı bir korku filmi izlediğini belirtti. "Ne yazık ki bu filmde tek yönetmen, tek oyuncu var. Her şeyi o biliyor. O ne derse yapılıyor, kimse ses etmiyor. Çıt çıkaran olursa bertaraf oluyor." diyen Korkmaz, şöyle devam etti:

"Sadece o ve yandaşları mutlu olsun isteniyor. Ama MHP iktidarında mutluluğun, huzurun, refahın, demokrasinin filmi olacak ve AKP ile kaçak saray sakinleri nasıl milli bir anlayışla ülke yönetilir izleyecek, görecek. Bizim filmimizde yandaşlar değil, esnaf, memur, işçi, emekli yani millet mutlu olacak. Gişe rekorunu yandaşlar değil, millet kıracak. Onlar korku, endişe, yoksulluk, yolsuzluk, karanlık bir Türkiye bıraktılar ama biz yeniden şahlanan geleceğe güvenle bakan, bağımsız, milleti mutlu, milli ve manevi değerlerini yaşatan demokratik bir Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz. Filmin vizyona gireceği tarih 7 Haziran 2015, filmin adı ise 'Bizimle Yürü Türkiye' olacak. Filmin vizyona gireceği perde ise sandık. Buradan AKP'nin, milleti mutsuz eden, emekliye, işçiye, memura, esnafa hayat zindan eden, onları borç batağına sürükleyen, toplumun her kesimine baskı uygulayan, kamu kaynakları ile seçim kampanyası yürüten yönetimine sesleniyoruz. Vakit tamam, korku filminizin sezon finaline az kaldı. Reytinginiz düşüyor, eriyor."