Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, siyasi partilerin 7 Haziran 2015 genel seçimine katılacak adaylarını açıklaması dolayısıyla hayırlı olsun mesajı yayımladı.

Türkiye’nin demokratik bir ülke olduğuna vurgu yapan Başkan Hiçyılmaz, demokrasinin gereği olan seçimlerin, halkın iradesinin tecelli etmesi anlamına geldiğini söyledi. Hiçyılmaz, “Siyasi partilerimiz, seçildikleri takdirde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde şehrimizi temsil edecek adaylarını belirlediler. Tüm adaylara başarılar diliyorum” dedi.

Adayların belirlenmesi açısından yaşanan sürecin oldukça yapıcı geçtiğini gördüklerinin altını çizen Başkan Hiçyılmaz, “Seçim günü olan 7 Haziran tarihine kadar da sürecin huzur içinde ilerleyeceğine inanıyorum. Seçimden sonra ülke gündemi yeniden ekonomi başta olmak üzere diğer gelişmelere odaklanacaktır. İş dünyası olarak, siyasi partilerimizden ve adaylarımızdan beklentimiz; şehrimizin kalkınması için yapılacakların, TBMM’de konuşulmasının ve icraata yansımasının sağlanmasıdır” diye konuştu.

Hiçyılmaz, seçim sürecinin Kayseri’ye yakışır olgunlukta geçmesini dilediklerini de sözlerine ekledi.