AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş'u Atilla Gelebek, Mehmet Gürdal Adem Arıcı ,A.Kadir Küçükdevlet ve Şule Boynueğri makamında ziyaret etti. AK Parti Genel Merkezindeki görüşme samimi bir ortamda gerçekleşti.

Ziyaretten dolayı misafirlerine teşekkür eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş, Kahramanmaraş insanı sürekli olarak sağ duyu ile hareket etmiştir. Siyasi duruşunu özgürlüklerden yana statükoya karşı belirlemiştir.Türkiye siyasi hayatının en temiz örnekleri Kahramanmaraş'tadır. Sizin vasıtanızla tüm Kahramanmaraşlı kardeşlerime muhabbetlerimi iletiyorum. Yeni Türkiye'nin inşası için hep birlikte gayretli çalışmalarımızı devam ettirmeliyiz. Ülkemizin yarınları için hep birlikte çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyarette bir konuşma yapan Atilla Gelebek ise; “Sayın Prof.Dr.Numan Kurtulmuş AK Parti Genel Başkan Yardımcısı oldular.Yeni görevlerinin hayırlı olması dileğimizi iletmek üzere AK Parti Genel Merkezimizde bulunuyoruz. Büyük kongreden sonra bir araya gelememiştik. Yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Ülkemizdeki demokratik açılımların devam etmesi, Reformların sürmesi bakımından kongreden sonra görev alan heyet çok büyük gayretler ortaya koyuyor. Büyük kongrede ortaya konulan hedeflere ulaşmak için partimizin genel ve yerel teşkilatları, milletvekilleri ve tüm kademeleri yoğun olarak çalışıyorlar. Yeni sürecin ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyarette 20.dönem Refah Partisi, 21.dönem Fazilet Partisi Trabzon milletvekili Av. Şeref Malkoç 20.dönem Yozgat milletvekili Dr.Kazım Arslan' da hazır bulundular.