AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, partisinin Marmaris İlçe Teşkilatı’nın 6. Olağan Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mahir Ünal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Terör sorununu 4 yılda çözerim” sözlerini değerlendirdiği konuşmasında, “Yahu bu ülke sana 4 yıl değil, 4 saat bile emanet edilmez. Her saat başı çark ediyorsun sen. Sen SSK Genel Müdürü olduğunda SSK’nın kârı ortada, sen ayrıldığında zararı ortada.  SSK’yı batırdın. Sonra da genel afla da kurtuldun” ifadelerini kullandı. 

MİLLETİN TA KENDİSİYİZ 

Mahir Ünal “Tayyip Erdoğan ne yaptı?” diye sorduktan sonra, Erdoğan’ın bir gecede yüzde 16 küçülen Türkiye’yi, milletle birlikte ayağa kaldırdığını, büyüterek, geliştirdiğini , kalkındırdığını söyledi, “Recep Tayyip Erdoğan’ın lideri olduğu AK Parti bu milletin ta kendisidir” dedi. 

PKK katledince sesiniz çıkmıyor

CHP’nin yılar önce hükümeti, ülkenin  insansız hava aracı olmadığı için eleştirdiğini hatırlatan Ünal şöyle konuştu: Şimdi biz kendi insansız hava aracımızın yapıyoruz. İstihbaratımızı alıyoruz. Artık, Amerika’ya, Avrupa’ya sıcak  istihbarat, anlık istihbarat konusunda ihtiyaç duymuyoruz. Şimdi aynı CHP ne diyor, ‘bunu niye yapıyorsunuz?’ diyor. ‘Bu sivillere zarar veriyor’ diyor, silahlı insanız hava araçlarımız için. Yahu, iki ayda PK 39 sivil vatandaşımız katletti, ey CHP tek bir kelime söylemedin sen. 

Kaynak: Akşam