7 Haziran seçimlerinde MHP'nin Antalya milletvekili adayı listesinde 4'ncü sırada yer alan Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Adem Uslu, 1 Kasım seçimleri listesinde yer almadı.

7 Haziran seçimlerinde Meclis'e 4 milletvekili gönderen Manavgat, 1 Kasım seçimlerinde ise AK Parti, MHP ve CHP'den 7 adayı bulunuyor. 7 Haziran seçimlerinde Manavgatlı olarak CHP'den Meclis'e giren Dr. Niyazi Nefi Kara ile Devrim Kök, birinci ve beşinci sırada gösterilerek 1 Kasım seçimlerinde de yerini korudu.

Yine aynı şekilde 7 Haziran seçimlerinde MHP'den Manavgatlı olarak Meclis'e Doç.Dr. Mehmet Günal ile Tarkan Akıllı, bir ve üçüncü sıradan yeniden gösterildi. 7 Haziran seçimlerinde Manavgatlı olarak 4. sıradan MHP'den aday olan Vali Yardımcısı Uslu, 1 Kasım seçimlerinde partisi tarafından aday gösterilmedi.

7 Haziran seçimlerinde AK Parti'den Manavgatlı olarak 6. sıradan aday gösterilen İbrahim Aydın ile 11. sıradan aday gösterilen eski ilçe başkanı Ercan Mekteplioğlı, 1 Kasım seçimlerinde de aynı sıradan gösterildi.

7 Haziran'da seçimlerinde CHP listesinde yer almayan Manavgatlı çevre mühendisi Meral Mengi, eski vekil Gürkut Acar'ın adaylıktan çekilmesiyle 14. sıradan aday gösterildi.