Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ''Bundan böyle Mansur bey dikkat etsin'' diyerek tehdit ettiği Mansur Yavaş sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Yavaş açıklamasında ''cevap vermeyeceğim'' dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Twitter'dan yaptığı açıklama ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisine yönelik sözlerine yanıt vermeyeceğini bildirdi. Yavaş,, paylaşımında şunları ifade etti:

"Milletimizin iradesi ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmemin ardından, bu makamın getirdiği sorumluluk ve prensiplerim gereği 2.5 yıldır hiçbir siyasi demeç vermedim. Bu sorumluluk ve prensip gereği, bundan sonra da ilgimiz olmayan konulardan dolayı hakkımda yapılan siyasi açıklamalara bir yanıt vermeyeceğim.
Hemşehrilerime söz verdiğim üzere sadece ve sadece 6 Milyon Ankaralının mutluluğu ve huzuru için yaptığım çalışmalara aynen devam edeceğim."

NE OLMUŞTU?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Ankara'daki Alparslan Türkeş etkinliğinde çıkan kavga nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef alarak "Mansur Bey'in elinin altında geliştiği kanaati hakim. Bundan sonra Mansur Bey dikkat etsin. Artık kendisinin arkasında bir ülkücü nefes vardır" demişti.