MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, ilçe teşkilatlarını ziyaret ediyor. Karataş, Yumurtalık, Ceyhan ve Pozantı’yı ziyaret eden Baş, esnafı dinledi, acılı ailelere de taziyede bulundu.

8 Şubat’ta yapılan kongrede göreve gelmesinin ardından yoğun bir tempoda çalışmaya başlayan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, sahaya inerek teşkilatlara yönelik bir dizi ziyarette bulundu. İlk olarak Karataş ilçesine giden Baş, burada MHP İlçe Başkanı Yılmaz Öztürk ve yöneticiler tarafından karşılandı. Ziyaretin ardından MHP Adana heyeti Yumurtalık’a geçti. MHP Yumurtalık İlçe Başkanı Halim Özyürek ve yöneticileri ziyaret eden Baş, daha sonra Ceyhan’a giderek MHP İlçe Başkanı Semih Aksoy ve ilçe yöneticileriyle bir araya geldi. Baş, MHP Pozantı İlçe Teşkilatına da ziyaret gerçekleştirerek İlçe Başkanı Durmuş Taşpınar ve yöneticilerle bir süre görüştü. Pozantı ziyaretinde Belediye Başkanı Mustafa Çay da heyete eşlik etti.

Dört ilçeyi ziyaretinde esnafları da gezerek sorunlarını dinleyen Baş, ayrıca Karataş Alevi Kültür ve Dayanışma Derneği’ne mensup bir aileye, Pozantı’da da Durmuş Ali Bilcan ailesine taziye ziyaretlerinde bulundu.

Demokratik rejimlerin vazgeçilmezi siyasi partilerdeki seçimli kongrelerin önemine değinen Baş “Milliyetçi Hareket Partisi olarak kongremizi yaparak heyecanımızı, enerjimizi, sinerjimizi tazeledik. Kendi aramızda bir yarış yaptık. Kaybeden asla olmadı; kazanan Milliyetçi Hareket oldu. Bir kere daha, destek veren-vermeyen herkese en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.” diye konuştu.