MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, Yüksek Seçim Kurulu’na verilen milletvekili aday listelerinin ardından Kayseri’deki milletvekili adaylarıyla birlikte basın toplantısı düzenledi. Ersoy, toplantıda AK Partili milletvekillerini eleştirerek, “Bu şehre ne yaptınız. Kayseri’ye çağ mı atlattınız. Milletimize her şeyi anlatacağız. Bu milletin aklıyla dalga geçmek yok” dedi.

MHP İl Başkanı Baki Ersoy, 7 Haziran Genel Seçimlerinde partisinin milletvekili adayları ile birlikte basın toplantısı yaptı. Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, ikinci sıra milletvekili adayı Hasan Ali Kilci’nin de katıldığı toplantıda İl Başkanı Ersoy, AK Partili milletvekillerini hedef aldı. Ersoy, şunları söyledi; “Korkularından ses çıkaramıyorlar. Birisi mevcudu koruyacağız diyor, birisi 9-0 diyor, ötekisi de en iyi sonucu alacağız diyor. Ne yaptınız bu şehre! Mehmet Özhaseki bizleri aldatmaktan başka ne yaptı! Yaşar Karayel ne yaptı! İsmail Tamer ne yaptı! Bilmem bakanlar, grup başkan vekilleri, meclis başkan vekilleri ne yaptı. Kayseri’ye çağ mı atlattılar! Hepsini anlatacağız. Sahi 2014 seçimlerinde 'Peygamber efendimiz bu tabloyu görse bizimle gurur duyardı diyen muhterem nerede!' Hepsinden hesabını soracağız. Öyle çamura yatmak, bu milletin aklıyla dalga geçmek yok! İşte bu sebeplerle Kayseri’de ve Türkiye’de milliyetçi, ülkücü hareketin inanmış, kararlı ve cesaretli kadrolarına ihtiyaç vardır.”

'ALDATMA VE KANDIRMAYA SON'

“Bir bardak çaya tenezzül etmeyen kadrolara ihtiyaç vardır” diyerek açıklamalarını sürdüren Baki Ersoy, “Bu kötü gidişata dur diyecek. Aldatma ve kandırmaya son verecek, Türk Milleti’nin feraseti inşallah 7 Haziran’da sandıkta tecelli edecektir. Seçim çalışmalarımıza gelince; 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler öncesinde milletvekili listeleri 7 Nisan itibariyle Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edildi. Bu seçimlerde şehrimizi ve partimizi layıkıyla temsil ederek, iktidara taşıyacak olan birbirinden değerli 9 isim; genel merkezimiz ve son olarak Milliyetçi Ülkücü Hareket’in Lideri Sayın Devlet Bahçeli tarafından belirlendi. Bu listeyi belirlerken özellikle il teşkilatı olarak çok özen gösterdik. Bu manada öncelikle delegelerimize genel merkezimiz tarafından temayül yoklaması yapıldı. Daha sonra Kayseri’de kamuoyu yoklaması gerçekleştirildi. Bu şekilde hem MHP tabanının ve hem de şehrimizin nabzı tutulmuş oldu.” dedi.
Baki Ersoy, 7 Haziran Genel Seçimlerinin ülke için hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.