Gençlik yıllarından bu yana Milliyetçi Hareket Partisinin bütün kademelerinde görev alan İşadamı Ertuğrul Doğan Genel merkezin de onayını alarak İl Başkanlığına aday olduğunu açıklamasının ardından çalışmalara başladı.

Kongreye kısa bir zaman kala bayrak yarışına dahil olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Ertuğrul Doğan adaylık açıklamasının ardından çalışmalara başladı. Doğan, birtakım ziyaretler gerçekleştirmek amacıyla Elbistan ilçesine çıkarma yaptı.

Elbistan İlçesinde delegeler ve Elbistan parti teşkilatının yönetimi tarafından coşkuyla karşılanan Doğan, “27 Ağustos 2017 tarihinde yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Bakanlığına adayım. Çıktığımız bu kutlu yolda ben ve tüm dava arkadaşlarımın Allah yar ve yardımcısı olsun. Kongremizde yarışacak tüm aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı. 

Gençlik yıllarından bu yana Milliyetçi Hareket Partisinin birçok kademesinde görev üstlenen İş adamı Doğan, Genel merkezin onayı ile aday olduğunun altını çizdi. 

Ertuğrul Doğan’ın Elbistan’a yapmış olduğu ziyaretlerden dolayı memnuniyetini dile getiren parti delegeleri ve parti yönetimi Doğan’a başarılar diledi.