MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Süleyman Öner, 21 Mayıs'ta yapılacak il kongresinde, yeniden aday olduğunu açıkladı. 

Öner, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, anayasa değişikliği konusunda MHP'nin üzerine düşeni yaptığını ve sonuç olarak Türk milletinin de "evet" olarak onayladığını belirtti. 

MHP olarak dün ne dedilerse bugün de aynısını dediklerini, yarın da aynısını söyleyeceklerini dile getiren Öner, şöyle devam etti:

"Biz 48 yıllık bir dava hareketiyiz. Özellikle 16 Nisan'dan sonra kendi ilimizde de dahil olmayan bir ganimeti paylaşmak için kuyruğa girenler düne kadar aleyhimizde söz söyleyenler, çalışanlar, akıllarınca bizleri zora sokmak köşeye sıkıştırmak istediler. Ne 7 Haziran seçimlerinde ne de 1 Kasım seçimlerinde, ne de diğer durumlarda MHP'nin kapısını çalmayanlar, içeriye girmeyenler bugün karşımızda değişik tezviratlar yapmaktadırlar. Fitne fesat kazanını karıştırmaktan da haz almaktadırlar. 'Kulun bir hesabı varsa Allah'ın da bir hesabı var' dedik. Kutlu geçmişimizin rehberliği ile siz değerli dava arkadaşlarımızla Türk milletine hizmet etmeye devam etmek için tekrar MHP Kahramanmaraş İl Başkanlığına aday olmaya, arkadaşlarımızla istişare ederek karar verdik. Hepinizden destek bekliyorum."