MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Kaba, ailesinin isteği üzerine başkan yardımcılığını ve parti üyeliğinden istifa ederek mahallesine muhtar adayı oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) her kademesinde göreve alan ve teşkilatçılığı iyi bilen Kaba, ailesinin isteği üzerine Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu İlçesine bağlı Aksu Mahallesine Muhtar Adayı oldu.

Kaba: “Aksu mahallesi muhtar adayı olmamı isteyen bana bu gururu yaşatan bu kutlu yolda sülalemizin sancağını bana teslim eden babam amcalarım ağabeylerim kardeşlerim amca oğullarım hala oğullarım tüm akrabalarıma mahalle sakinlerimize gönülden teşekkür ediyorum” dedi

Kaba yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Mensubu olmaktan gurur duyduğum MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevimden ve parti üyeliğimden ilçe başkanımızın oluru ile istifa ediyorum. Ailem, akrabalarım ve mahalle sakinlerimizin isteği üzerine Aksu Mahallesi muhtar adayıyım. Niyet, hayır, akıbet hayır olsun inşallah. Allah yar ve yardımcımız olsun”

Kaba’nın istifası sonrası sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta tüm sevenleri, mahalle sakinleri ve ailesi yeni muhtar adayı olduğunu belirten paylaşımlar yaptılar