Yoksul vatandaşların durumunun yüreklerini sızlattığını belirten Tor, "Gönül yapmak yerine yıkan, kalp onarmak yerine kıran, muhabbetle dostlukla ve kardeşlikle muamele yapmak yerine fitne ve fesatla vakit geçirenlere, birlik, bütünlük ve kardeşlik duyguları yerine ayrışma ve nifak tohumu ekenlere Allah'ın izni ve inayetiyle fırsat vermeyeceğiz." dedi.
Afşin ilçe teşkilatıyla bir araya gelip birlik ve beraberlik çağrısı yapan Milletvekili Tor, küresel emperyalist düzenin uygulamalarının sonucu olarak; içecek su, karnını doyuracak aş bulamayan, açlık ve yoksulluğun kucağına itilmiş insanlara dikkat çekti. Tor, "Bu hazin tablo vicdanlarımızı sızlatmaktadır. Bu eşitsiz, haksız, ahlaksız ve insafsız küresel düzenin bu haliyle sürdürülmesi mümkün değildir. Yoksulluk ve yolsuzluğun son bulduğu, güçlü bir demokrasi kurularak kamu düzeninin tesis edildiği, ayrımcılık, israf, işsizlik ve geçim derdinin olmadığı, sevgi, saygı, hoşgörü ve barışın hakim olduğu, huzurlu ve mutlu insanların yaşadığı, milli birlik ve beraberlik içerisinde güçlü devlet, zengin millet ülküsünü yakalamış bir Türkiye idealini gerçekleştirebilmenin inanç ve imanı içerisinde bu kutlu yolda sarsılmaz bir inanç ve emekle yürümeye devam edeceğiz." açıklamasını yaptı. 

Milletvekili Tor ile buluşmaya MHP İl Başkanı Süleyman Öner, İlçe Başkanı Ersal Koç, iş adamı Adem Yıldız, ilçe teşkilatları, kadın kolları, Ülkü Ocakları, sendikalar, sivil toplum kuruluşu üyeleri katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor,