Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş 2.sıra milletvekili adayı Zuhal Karakoç Dora, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Elbistan’da vatandaşları ve esnafları ziyaret ederek Cumhur İttifakı ve partisine destek istedi.

AFAD'da strateji geliştirme daire başkanı olarak görev yaparken, istifa eden ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş 2.sıra milletvekili adayı olan Zuhal Karakoç Dora, 24 Haziran’da yapılacak seçimler öncesinde sahaya indi. Kahramanmaraş’ın ilçelerinde partisine ve Cumhur İttifakı’na destek ziyaretlerinde bulunan Karakoç Dora, Elbistan programının ilk ayağında açık pazar esnafı ve pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya gelen Karakoç Dora, daha sonra partisinin Elbistan İlçe Teşkilatı’na geçti.

MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir ve yönetiminin de eşlik ettiği programda açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş 2.sıra milletvekili adayı olan Zuhal Karakoç Dora, çok güzel bir atmosferle karşılaştığını söyledi.

‘Ben bu toprağın çocuğuyum’ diyen Karakoç Dora, “Esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Burada çok güzel bir atmosferle beni karşıladılar. Cumhur İttifakı’nın burada güzel bir yansımasını görüyoruz. Yukarıda da zaten hepimizin desteklediği kişi Sayın Cumhurbaşkanımızdır. Fakat Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) için burada ne kadar güzel bir potansiyel ve destek olduğunu gördük. Elbistan’ımızın ve bölgemizin sorunları bugüne kadar geri planda kaldı. Ben, bu toprağın çocuğuyum. Bu bölgede iyi bilinen bir ailenin çocuğuyum. Burada yetiştim. Dolayısıyla buranın sorunlarına çok vakıfım. Allah’ım inşallah nasip eder. Bu sorunları Meclis’e taşıma ve orada çözüm bulma imkanını tanır bana. Ben burada söz veriyorum, ilk icraatım Elbistan’ın il olması için Meclis’te yasa tasarısı hazırlamak olacak. Bana destek versinler ya da vermesinler ben kalben herkesin yanındayım. Ben bu toprakların çocuğuyum. Aranızdan çıktım ve hep aranızdan biri olarak kalacağım. Omuz omuza güzel bir süreç yönetir ve güzel sonuçlar elde ederiz Allah’ın izniyle” ifadelerini kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir ise, seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulunarak, “MHP 2.sıra adayımız Zuhal Karakoç Dora Hanımefendi ile ilçemizde birçok program ve ziyaretler gerçekleştireceğiz. Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın Sayın Zuhal Karakoç Dora Hanımefendiye gösterdikleri ilgi ve teveccüh bizleri de çok memnun etti. İnşallah bu seçimler ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olur. Kalan 1 aylık sürede de çalışma tempomuzu düşürmeden kapı kapı dolaşıp partimize ve Cumhur İttifakı’na destek isteyeceğiz” şeklinde konuştu.