MHP Manavgat İlçe Başkanlığı 11. Olağan Kongresi Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde(AKM) yapıldı. Kongrede mevcut Başkan İsmail Hakkı Karadağ ile 2,5 ay önce görevden alınan eski ilçe başkanı avukat Yener Çiviler yarıştı. Kongrede 393 delegeden 343 delege oy kullandı. Seçimde 343 delegeden 241'inin oyunu İsmail Hakkı Karadağ, 95'inin oyunu Yener Çiviler aldı. Oylamada 3 oy boş, 4 oy ise geçersiz sayıldı. Seçimi kazanan Karadağ, kendisine gösterdikleri teveccüh için delegelere teşekkür etti.

Seçime gitmeden önce adaylar Çiviler ile Karadağ birbirini tebrik etti. Daha önce Manavgat'ta 9 yıl ilçe başkanlığı yaptığını belirten Karadağ, parti teşkilatı olarak kenetlenme zamanı olduğunu söyledi. 7 Haziran seçimlerine 150 günün kaldığını hatırlatan Karadağ, seçim tarihine kadar çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini kaydetti. Karadağ, "7 Haziran seçimleri ülkemiz geleceği adına tarihi öneme sahip bir seçim. Ülkemizin geleceği için 7 Haziran seçimleri için var gücümüzle çalışacağız." diye konuştu.

Manavgat seçimiyle MHP Antalya İl Başkanlığı 19 ilçede seçimleri tamamladı. Kongreye MHP Antalya Milletvekili Yusuf Ziya İrbeç, MHP Merkez Yönetim Kurulu üyesi Kemal Çelik, MHP Merkez Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Yıldız, MHP Antalya İl Başkanı Cemal Gençer, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve partililer katıldı.