MYK üyesi Musa Küçük ile partisinin Afşin ilçe teşkilatını ziyaret eden Sancaklı, burada yaptığı konuşmada, MHP'nin son bir yılda ivme kazandığını söyledi.

Teşkilat ziyaretlerine önem verdiklerini belirten Sancaklı, "MHP ve ülkücüler olarak bizler meydanlarda, mitinglerde olacağız. Halkımızın arasında olacağız ama sokaklarda asla olmayacağız. Seçim geldiği zaman seçim sandığında gerekeni yapacağız. Onun için biz bu yolda ilerliyoruz. Bu çözüm süreciyle alakalı bir an önce iktidar partisi aklını başına alıp bu işi bir an önce kesmeli ve gereğini yapmalıdır. Yoksa sonuç hayırlı olmayacak. Bizim duruşumuz belli" diye konuştu.

Taksim Gezi Parkı olaylarını da değerlendiren Sancaklı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Senaryosunu yazmadığımız hiçbir oyunda yer almayız" sözünü hatırlarak, bu tarz senaryolarda yer almayacaklarını belirtti.

Ülkücülerin, başkalarının yazdığı senaryoda yer almayacağını ifade eden Sancaklı, "Genel Başkanımız bunu söyledi ve biz de Gezi olaylarında sokaklarda olmadık. Bu tip senaryolarda olmayacağız. Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmezliği için hangi senaryo gerekiyorsa, Milliyetçi Hareket ve ülkücüler yazar ve uygular" dedi.

Konuşmalar ardından Sancaklı ve Küçük, ilçe esnafını ziyaret etti.