Kahramanmaraş'ta MHP'de bugün arka arkaya istifalar yaşanıyor. Bugün sabah saatlerinde MHP Afşin İlçe Başkanı Ersal Koç partisinin ilçe başkanlıuğı görevinden istifa ettiğini duyurmuştu. Akşam saatlerinde ise bir istifa haberi de Onikişubat'tan geldi. MHP Onikişubat İlçe Başkanı Müfit Dal sosyal medyadan bir açıklama yaparak görevinden istifa ettiğini duyurdu.

İŞTE MÜFİT DAL'IN AÇIKLAMASI

Çok sevdiğim, onur ve şeref duyarak yürüttüğüm MHP Onikişubat İlçe Başkanlığı görevimden gördüğüm lüzum üzerine istifa ettiğimi belirtmek isterim.

Bu süreçte her zaman fikirleri ve öngörüleri ile bizlere yol gösteren ve manevi evlatları olarak gurur duyduğumuz Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendi'ye teşekkürlerimi sunuyorum. Görevde bulunduğum süre zarfında hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen Teşkilat İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Edip Semih Yalçın Beyefendi'ye, İl Başkanımız Sayın Ertuğrul DOĞAN Bey'e ve birlikte görev yaptığımız tüm İlçe Başkanlarımıza teşekkür eder, bundan sonra ki süreçte Teşkilatımızın her daim emrinde olduğumu beyan ederim.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.