MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için kullandığı ifadelere çok sert sözlerle cevap verdi MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için kullandığı ifadelere çok sert sözlerle cevap verdi. Yalçın, "Ey Hüseyin Çelik, sen kimsin? Hangi ihanet fabrikasının ürünüsün? Hangi cüretle MHP liderine ve camiamıza saldırıyorsun? Haddini bil. Eğer bilmezsen, sana seve seve haddini bildiririz" açıklamasında bulundu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, yaptığı yazılı açıklama ile AK Partili Çelik'in kullandığı ifadeleri çok sert sözlerle eleştirdi. Yalçın, "Siyaset dünyasının en çukur ve çirkef karakteri unvanını kimselere bırakmayan AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Ramazan ayının hayır ve bereketinden de nasibini almamış bahtsız bedevi olduğunu son açıklamalarıyla bir kez daha ortaya koymuştur" ifadelerini kullandı.

-"YARIM Yamalak AKLINI TAMAMEN BAŞINDAN ALMIŞTIR"-

Yalçın, MHP lideri Bahçeli'nin bugün yaptığı basın toplantısında, AK Parti'nin yeni anayasa süreci hakkındaki düşüncelerine katılmamış olmasını, "Hüseyin Çelik'in yarım Yamalak aklını tamamen başından aldığını" savundu. MHP lideri Bahçeli'nin açıklamalarında hakaret içeren cümleler bulunmadığını söyleyen Yalçın, Çelik'in "Bize hakaret edilmesine izin vermeyiz" sözleri ile "Buram buram pislik kokan ağzından salyalar akıtmıştır" yorumunu yaptı.

Yalçın, Çelik'in "çukura bile rahmet okutan" bir siyasi üslubu olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı: 

"AKP'nin baş müptezeli Hüseyin Çelik, ya oruç tutmamaktadır, ya da MHP düşmanlığı yüzünden sık sık nükseden siyasi kanamasından dolayı yine özürlüdür. AKP Genel Başkan Yardımcısının açıklamalarına bakılırsa, sözde çözüm sürecinin kimlerin kimyasını bozduğu, kimleri çılgına çevirdiği ortadadır.

Hüseyin Çelik'in hezeyanları, suçüstü yakalanmanın tezahürüdür. Milletin hizmetkarıyız diyerek halkın oylarını alan, ancak PKK'nın hademesi olduğu gün yüzüne çıkan AKP'nin rezillikleri ortaya dökülmüştür. Bunun içindir ki asıl zavallılar, Hüseyin Çelik gibi AKP sözcüleridir."

-"SİYASET PAZARINDA BEDAVA VERSELER ALINMAYACAK KIRATTA BİR ADAMDIR"-

Çelik'in, Irak'ta öldürülen Türkmenler için de sadece Müslüman olmalarının önemli olduğunu söylemesine atıfta bulunan Yalçın, "Hüseyin Çelik'in çirkeflik akan dilinden yansıyan ruh ne kadar Müslümanlıkla bağdaşıyorsa, AKP iktidarının İslam dünyasının sorunlarıyla ilgilenmesi de o kadar bağdaşmaktadır.

Ayrıca yamyamların bile hürriyetlerini kazandığı bir yüzyılda hala Doğu Türkistan'da Müslüman Türkler ve Müslüman Çinliler zulüm altında inlerken, AKP sözcülerinin gıkı çıkmamaktadır. Bunun en büyük sebebi, MHP'yi ırkçılıkla suçlayan Hüseyin Çelik'in ve AKP kurucularının şuuraltında yatan günahkar ırkçılıktır, yani Türk düşmanlığıdır" ifadelerini kullandı.

Çelik'in Türkçe üzerinden Bahçeli'ye "saldırdığını" kaydeden Yalçın, "Çelik, bu dile ve onun sahiplerine o kadar düşman ve yabancıdır ki hayatı boyunca sadece başkalarına küfretmeyi öğrenebilmiştir. Hüseyin Çelik'in bizce malum olan mayası ve sütü, bugünkü rezil ve pespaye açıklamalarıyla bir kez daha ortaya çıkmıştır. Zavallı kelimesi Hüseyin Çelik gibiler için iltifat, beş para büyük bir miktardır. Hüseyin Çelik, etnisite diye haddini bilmeden aşağılamaya kalkıştığı Türk milletinin gözünde delikli kuruş bile etmemektedir. Hatta siyaset pazarında bedava verseler alınmayacak kıratta bir adamdır" yorumunu yaptı.

-"İPİNİ TUTAN Başbakan Erdoğan'DIR"-

Çelik'in MHP lideri Bahçeli için "5 paralık adam" ifadelerini kullanmasına değinen Yalçın, "MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli'yi zavallılıkla ve beş kuruşluk itibarı olmakla itham eden Hüseyin Çelik'in kaç paralık adam olduğu vaktiyle bakanlık yaptığı camia tarafından pekiyi bilinmektedir" dedi.

Çelik'in Bahçeli'nin muhatabı olmadığını söyleyen Yalçın şöyle devam etti: 

"O; kısacık aklı Başbakan Erdoğan tarafından kiralanmış bir zavallıdır; sahibinin sesidir. Onu iki ayağı üzerinde dikip MHP'ye saldırtan, ipini tutan Başbakan Erdoğan'dır. Hüseyin Çelik, siyasi rakiplerine en küçük utanma, arlanma duymadan, yüzü kızarmadan sövebilme cüretini, Başbakan Tayyip Erdoğan'dan almaktadır.

Gerçek şu ki Hüseyin Çelik ruh hastasıdır. MHP'nin varlığı onun ruhi illetini şiddetlendirmektedir. Acilen müşahede ve tedavi altına alınmadığı takdirde dışarıdaki herkese zarar verebilir. Partisi için de tehlike arz etmektedir. Böyle giderse en yakınlarına bile saldırması, salyalarını kendi sahiplerinin boğazına akıtması mümkündür. O bakımdan AKP lideri Sayın Erdoğan'a tavsiyemiz, onu bir an önce bir akıl hastanesine yatırması ve tedavi altına aldırmasıdır.

Hüseyin Çelik ve onun gibiler zamanı ve günü geldiğinde arkalarında Tayyip Erdoğan'ı ve iktidarını bulamayacak, kaçacak delik arayacaklardır.

Bilinmelidir ki MHP'ye ve onun liderine rezilce bir üslupla saldırmayı yiğitlik zannedenlerin küfürle üstünlük sağlamaya çalışanların sonu hüsrandır. Türk milleti, varlığını temsil eden MHP'ye yönelik bütün bu galiz küfürlerin, alçakça saldırıların hesabını sormaktan çekinmeyecektir. Milliyetçi-Ülkücü hareketin mümessilleri zamanı geldiğinde seni tükürükleriyle boğacaktır.

MHP camiası olarak müptezel başı Hüseyin Çelik'e sesleniyoruz; Ey Hüseyin Çelik! Sen kimsin? Hangi ihanet fabrikasının ürünüsün? Hangi cüretle MHP Liderine ve camiamıza saldırıyorsun? Haddini bil!

Eğer bilmezsen, sana seve seve haddini bildiririz. Adam gibi siyaset yapmayı, uygun metotlarla, ancak senin gibi adileşmeden, sana öğretiriz. Sen, başkalarının eserlerini ve başarılarını çekemeyip kıskandığı için sövmeyi ve yermeyi meslek edinen Tahir Efendilerin siyasetteki son temsilcisisin.

Senin gibi ahlak ve izan fukarası birine son sözümüz Nef'i'nin meşhur tevriyesi olacaktır. Ancak; düşmanı olduğun, ama husumetini itiraf edecek cesareti bulamadığın Türk milletinin dilini iyi bilmediğin için, anlayan birine açıklatmanı tavsiye ederiz;

Tahir Efendi bana kelp demiş,

İltifatı bu sözde zahirdir,

Maliki mezhebim zira,

İtikadımca kelp tahirdir."