Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Silifke İlçe Teşkilatı kaymakam, belediye başkanı, emniyet müdürü ve jandarma komutanını makamında ziyaret etti.

Kendisini ziyarete gelen MHP Silifke İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir, yeni yönetim kuruluna görevinde başarılar dilediğini vurguladı. Daha sonra Silifke Belediyesi'ne geçen MHP’liler, burada da Belediye Başkanı Mustafa Turgut’la görüştü. Turgut, yeni yönetimde görev alan üyelerle tek tek tanışarak çalışmalarında başarılar dilediğini açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Silifke İlçe Başkanı Osman Oğuz ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Emniyet Müdürü İsmail Kavaklı, yeni yönetime yürütecekleri görevlerde başarılar dileğini söyledi. Silifke halkının çok sıcakkanlı bir yapıya sahip olduğunu belirten Emniyet Müdürü Kavaklı, böylesine güzel ve huzurlu bir ilçede görev yapmaktan dolayı son derece memnun olduğunu hatırlattı. İlçe Başkan Osman Oğuz’la ve yönetim kurulu üyeleri ile de sohbet eden Emniyet Müdürü İsmail Kavaklı, MHP yönetimine hayırlı olsun dileğinde bulundu. Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ali Özcan’ı da ziyaret eden MHP’liler, burada da yeni göreve gelen ilçe yöneticilerini tanıtarak, Silifke ve Silifkeliler için yürütülecek her türlü çalışmalarda siyasi parti olarak her zaman desteğe hazır olduklarını vurguladılar.