Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Antalya İl Başkanı Cemal Gençer, 7 Haziran seçimlerinde hedeflerinin partilerini tek başına iktidara taşımak olduğunu söyledi.

Parti kongreleriyle ilgili Manavgat'ta açıklama yapan Gençer, en son Manavgat'ta yaptıkları ilçe kongresiyle partilerinin Antalya'nın 19 ilçesinde kongre takvimini tamamladıklarını belirtti. Gençer, 7 Haziran seçimlerinin aynı zamanda AK Parti iktidarından kurtulma yılı olacağı için bu seçim tarihinin seçmen nezdinde tarihi öneme sahip olduğunu ifade etti.
12 yıllık AK Parti iktidarı döneminde ülkenin her alanda geriye gittiğini belirten Gençer, hedeflerinin bu seçimde öncelikli olarak Antalya'da birinci parti olması olduğunu söyledi.
7 Haziran'ın bu iktidardan kurtulmak için bir fırsat olduğunu belirten Gençer, seçim tarihine kadar her ülkücünün ev ev ve mahalle mahalle dolaşarak bu iktidarın gerçek yüzünü anlatarak seçmenler kucaklaşacağını kaydetti.

Partilerinin 7 Haziran seçimlerinde tek başına iktidar gelmesinde en önemli ana gücün 'ülkücülerin kenetlenmesi' olacağını vurgulayan Gençer, "Önümüzdeki seçim sıradan bir seçim değil. Ülkemizin geleceği adına çok önemli seçim. Hedefimiz partimizi tek başına iktidara taşımak. Bu seçimde partimizi tek başına iktidara getirerek TBMM'de üç hilalle ile ay yıldızlı bayrağımızla göndere çekmektir." dedi.