MHP Manavgat İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ, 7 Haziran seçimlerinde Yörük-Türkmenlerin MHP'yi tek başına iktidara taşıyarak AKP'nin 12 yıllık zulüm ve yağma saltanatına son vereceğini söyledi.

Partilerini 7 Haziran'da tek başına iktidara taşımak için Manavgat'ta seçim çalışmalarına başladıklarını belirten Karadağ, 150 gün süresince ev ev dolaşarak AKP iktidarının yaptığı zulümleri seçmene aktaracaklarını kaydetti. Bu seçimin kaderini Yörük ve Türkmenlerin sandığına sahip çıkarak göstereceğini belirten Karadağ, bu sebeple 7 Haziran seçimlerinin ülkenin cumhuriyetle mi yoksa başkanlık sistemiyle yönetilmesine karar verme noktasında tarihi öneme sahip olduğunu ifade etti.

Siyasi iktidarın, terör örgütü mensuplarını muhatap alarak yaptığı açılım ve saçılımlarla ülkeyi bölünme noktasına getirdiğinin altını çizen Karadağ, asil Türk milletinin, bu hükümet tarafından tezgahlanan Habur rezaletini unutmadığını söyledi. 'Paralel devlet, paralel yapı' söylemleriyle yolsuzluk, hırsızlık ve kamu malı talanlarını örtbas etmeye çalışıldığını belirten Karadağ, Güneydoğu'da okul, yurt, pansiyon, hastane yakan, yol kesen, kimlik kontrolü yapan, polis ve Mehmetçiğe karşı kurşun sıkan gerçek paralel devlet yapılanması olan terör örgütü PKK'ya seslerini çıkaramadığını kaydetti. Karadağ, "7 Haziran 2015'in aynı zamanda AK Parti iktidarının 12 yıllık saltanatından kurtulma yılı olacaktır. Bu iktidar, ne yaparsa yapsın yaptıkları, hırsızlık, yolsuzluk ve soygunlarını örtbas edemeyecektir. Eninde sonunda Yüce Divan'a giderek hesap verecektir. Bu sebeple 7 Haziran seçimleri tarihi öneme sahiptir. Yörük ve Türkmenler bu seçimde sandığına ve oyuna sahip çıkarak iktidara gereken cevabı verecektir. Milletimiz bu iktidarın gerçek yüzünü gördü." diye konuştu.