Kars'ta, dönemin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın katılımıyla açılan ve 300 kişinin çalışacağı söylenen Site Telekom, 50 kişiye istihdam sağlayamadı. Çağrı merkezinin, Şubat 2015 itinbariyle faaliyetini tamamen durduğu ileri sürüldü. MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, Kars il kongresine katıldı. Burada yaptığı konuşmada söz konusu çağrı merkezine de değinen Kaya, açılış sırasında müşteri gibi bir çağrı operatörüyle görüşen Yıldırım'ın, "Kardeşim ne diyorsun? Ne yorgun yorgun konuşuyorsun, yokuşa saran kamyonlar gibi? Akıcı, güzel konuşan bir bayan yok mu? Bula bula seni mi buldular?" sözlerini hatırlatarak, "O tarihlerdeki açılış, televizyonlara konu olmuştu. Demek ki kamyon yokuşu çıkamadı." dedi. Çağrı merkezindeki hüsranın, AKP iktidarının her zamanki aldatma ve kandırmalarından birisi olduğunu söyleyen Kaya, Kars'ta çağrı merkezi açılıp 350 kişiye yakın çalışan alınacağı vaadi ve ve diğer vaatlere bakıldığında, AKP’nin seçim öncesinde vatandaşı kandırdığını iddia etti.

'HAZİRANDA BİR KADER SEÇİMİ YAŞAYACAĞIZ'

Kongrede partililere de seslenen MHP Genel Başkan Yardımcısı Kaya, "Kars'tan en az bir milletvekilini Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne göndermeliyiz. Biz bir kader seçimi yaşayacağız. Ülkemizin bir bölgesi PKK'ya teslim edilmiştir." ifadelerini kullandı. Ülke iktidarında haram yiyenlerin, haramzadelerin ve milletin bütün değerlerine dil uzatan zihniyetin olduğunu söyleyen Atilla Kaya, "MHP'nin nefesi hainlerin, haram yiyenlerin, cumhuriyeti yıkmak isteyenlerin ve Türk milletini bölmek isteyenlerin üzerinde olacaktır. Onun için birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik duygularımızı daha da geliştirerek 7 Haziran'da MHP bayrağını zafer burçlarına dikmek için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Konuşmaların ardından MHP Kars İl Başkanlığı seçimine geçildi. Mevcut Başkan Yaver Özcan ile Hasan Fatih Özağdaş için partililer oy kullanmaya başladı.