Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Çankırı Merkez İlçe Başkanlığı seçimlerinde gazeteci Çetin Kapdan başkan adayı olduğunu açıkladı.

İl başkanlığında düzenlenen basın toplantısına İl Başkanı Yusuf Naci Bayındır, Merkez İlçe Başkanı Mahmut Doğar ve Çetin Kapdan’ın eşi Aynur Kaptan ile kayınbiraderi Karatekin gazetesi sahibi Kazım Kayıkçı katıldı. İl Başkanı Bayındır, bilgi, birikim ve donanımlı bir arkadaşının aday olduğunu açıklamasından memnuniyet duyduğunu ifade ederek Kapdan’ın Türkiye sevdalısı bir insan olduğunun altını çizdi.

Çetin Kapdan, projelerini, hedeflerini, fikirlerini, düşüncelerini teşkilatlarla paylaşarak yola çıktığını, MHP için güzel çalışmalara imza atacağına inandığını söyledi. 2 defa belediye başkan aday adayı olduğunu, ilk defa aday olarak partililerin karşısına çıkacağını ifade eden Kapdan, aday olmayan mevcut başkan Doğar’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Kapdan, 2002 yılından bu yana üye ve çeşitli teşkilat kademelerinde görev aldığını, yönetim kurulunda kadınlara ağırlık vereceğine işaret etti.

MHP Çankırı Merkez İlçe Başkanlığı seçimleri 18 Ocak Pazar günü saat 12.00’de Atatürk Kültür ve Sanat Merkezinde yapılacak. Seçimlerde 400 delege oy kullanacak.