İYİ Parti Kahramanmaraş Onikişubat ilçe Belediye Başkan Adayı Mustafa Bastırmacı mahalle gezileriyle birlikte oto galericiler sitesi ve Emekliler Derneğinizi ziyaret ederek adaletle yönetim sözü verdi.

İYİ Parti Onikişubat Belediye Başkan adayı Mustafa Bastırmacı hafta sonunda OTO Galericiler sitesini ziyaret etti, Galerici esnafların seçim ile ilgili görüş ve düşüncelerini dinleyen ve seçimin son haftasında yoğun bir tempoda çalıştıklarını dile getiren Bastırmacı hafta sonu olmasında rağmen Galericiler sitesinin boş olduğunun, bu sıkıntıların zamanla hepsinin çözüleceğini söyledi. Bastırmacı burada yaptığı açıklamada Adaletle Yönetim sözünü buradada tektarladı.

Millet İttifakının İYİ Onikişubat Belediye Başkan Adayı Mustafa Bastırmacı seçim çalışmalarını mahalle mahalle gezerek sürdürüyor. Bastırmacı Yörükselim Mahallesi, Fevzipaşa Mahallesi, Şehit Evliya Mahallesi ve Gazipaşa Mahallesinde esnaf ziyaretlerine devam etti. Bastırmacı ayrıca Kahramanmaraş Güvercin ve Ötücü Kuşlar Derneği'nde dernek üyeleriyle bir araya gelerek prpjelerini anlattı.

Aynı şekilde Türkiye Emekliler Derneği Kahramanmaraş Şubesi'ni de ziyaret eden Mustafa Bastırmacı, emekliler ile sohbet ederek başkan seçildiğinde emeklilerin yaşamlarını iyileştirmek için çalışacaklarını ifade etti.